Εξοπλισμό δώρισε η Ύπατη Αρμοστεία του Ο.Η.Ε στα Γιάννενα | Epirus World

Εξοπλισμό δώρισε η Ύπατη Αρμοστεία του Ο.Η.Ε στα Γιάννενα

Το Δ.Σ. της Ένωσής μας εκφράζει τις θερμότερες ευχαριστίες του προς την Ύπατη Αρμοστεία του Ο.Η.Ε, η οποία στο πλαίσιο της προσφοράς της στο κοινωνικό σύνολο, προέβη στη χορηγία τεχνολογικού εξοπλισμού για τις Υπηρεσίες της ΓΕ.Π.Α.Δ Ηπείρου.  

   Την 22/01/2018 σε αίθουσα της Δ/νσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, εκ μέρους της Υ.Α του Ο.Η.Ε στα Ιωάννινα, ο κ. Rodrigo de la Barra παρέδωσe τον εξοπλισμό στους εκπροσώπους της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Ηπείρου, παρουσία του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ηπείρου υποστρατήγου κ. ΣΚΟΥΜΑ Κωνσταντίνου και Αστυνομικού Διευθυντού Δ.Α. Ιωαννίνων κ. ΒΑΣΙΛΑΚΟΥ Ιωάννη.

   Τέτοιου είδους πρωτοβουλίες συμβάλλουν ώστε να καλυφθούν βασικές λειτουργικές ανάγκες που σχετίζονται με την κύρια αποστολή της Αστυνομίας, την πρόληψη και καταστολή του εγκλήματος, την εξασφάλιση της δημόσιας ειρήνης και ευταξίας καθώς και την ταχεία διεκπεραίωση υποθέσεων ιδίως για άτομα που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες.

Πηγή: https://enaxep.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου