Στο Προεδρικό Μέγαρο για το Σκοπιανό ο Αλέξης Τσίπρας | Epirus World

Στο Προεδρικό Μέγαρο για το Σκοπιανό ο Αλέξης Τσίπρας

Τα αποτελέσματα των επαφών του Αλέξη Τσίπρα στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός βρέθηκαν στο επίκεντρο της αποψινής συνεδρίασης του «μίνι» Υπουργικού Συμβουλίου, που διήρκησε περίπου 2,5 ώρες (από τις 15.00-17.30).
Σύμφωνα με συνεργάτες του πρωθυπουργού, στη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν και οι σχέσεις της Ελλάδας με την Αλβανία και η αναβάθμισή τους, κατόπιν της συνάντησης που είχε ο κ. Τσίπρα στο περιθώριο του οικονομικού φόρουμ στο Νταβός με τον Αλβανό πρωθυπουργό Έντι Ράμα.
Στις 18.30 ο πρωθυπουργός πέρασε το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου, προκειμένου να ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο για τις επαφές του στο Νταβός.
Έχουν γίνει σημαντικά βήματα προσέγγισης στο θέμα της ονομασίας. Στόχος τώρα είναι η εντατικοποίηση των προσπαθειών για το θέμα της ονομασίας, τόνισε ο πρωθυπουργός στον πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Να καταλάβουν και οι γείτονές μας ότι ο αλυτρωτισμός είναι τελείως αντίθετος με το ευρωπαϊκό κεκτημένο, ανέφερε, από την πλευρά του ο Προκόπης Παυλόπουλος.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου