Οι πλημμύρες δίνουν παράταση στις οφειλές | Epirus World

Οι πλημμύρες δίνουν παράταση στις οφειλές

Την παράταση και αναστολή καταβολής βεβαιωμένων οφειλών για την αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών που προέκυψαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την περιοχή της Πρέβεζας από 30-11 έως 3-12-2017 υπέγραψε η Υφυπουργός Οικονομικών Αικατερίνη Παπανάτσιου.

Συγκεκριμένα παρατείνονται μέχρι και την 1/3/2018 οι προθεσμίες καταβολής των βεβαιωμένων στις ΔΟΥ οφειλών των φυσικών και νομικών προσώπων και οντοτήτων, που έχουν την κύρια κατοικία ή την κύρια εγκατάσταση (έδρα) στο Δήμο της Πρέβεζας και οι οποίες έληξαν στις 30 Νοεμβρίου 2017.

Επίσης έως την ίδια ημερομηνία παρατείνονται και οι προθεσμίες καταβολής των δόσεων ρυθμίσεων /διευκολύνσεων τμηματικής καταβολής βεβαιωμένων οφειλών. Σύμφωνα με την ίδια απόφαση της κ.Παπανάτσιου αναστέλλεται μέχρι την 1η Μαρτίου και η πληρωμή των βεβαιωμένων οφειλών των φυσικών και νομικών προσώπων και οντοτήτων.

Να σημειωθεί ε ότι ο Δήμος της Πρέβεζας είχε αποστείλλει στις 7 Δεκεμβρίου έγγραφο προς την Υφυπουργό Οικονομικών με την οποία ζητούσε μεταξύ άλλων και τις συγκεκριμένες ελαφρύνσεις για τους πλημμυροπαθείς της περιοχής.
epiruspost.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου