Χιονοπτώσεις, βροχές, ισχυροί άνεμοι και πτώσεις δέντρων.. | Epirus World

Χιονοπτώσεις, βροχές, ισχυροί άνεμοι και πτώσεις δέντρων..

Σε κλοιό κακοκαιρίας βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Ήπειρος, χωρίς μάλιστα αυτή την φορά να έχει εκδοθεί έκτακτο δελτίο από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Από τους ισχυρούς ανέμους που σαρώνουν κατά διαστήματα την περιοχή, έπεσαν δέντρα κοντά στο Τέροβο με αποτέλεσμα να κλείσει η παλιά Εθνική Οδός Ιωαννίνων- Άρτας.

Στο σημείο έχει σπεύσει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, προκειμένου να απομακρύνει τα κλαδιά από το οδόστρωμα. Από πτώση κλαδιώνστην γέφυρα της Μουσιωτίτσας παρασύρθηκαν καλώδια της ΔΕΗ με αποτέλεσμα να υπάρχει διακοπή ρεύματος στους οικισμούς.

Πολλά φανάρια στο οδικό δίκτυο του λεκανοπεδίου έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας, γεγονός που απαιτεί αυξημένη προσοχή από τους οδηγούς.

Όλες οι υπηρεσίες βρίσκονται σε εγρήγορση, προκειμένου να αντιμετωπίσουν πιθανά προβλήματα που μπορεί να ανακύψουν.

Στα ορεινά και σε περιοχές με υψόμετρο άνω των 1200 μέτρων εκδηλώνονται έντονες χιονοπτώσεις, ενώ σε όλη την Ήπειρο σημειώνονται έντονες βροχοπτώσεις και σποραδικές καταιγίδες.
epiruspost.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου