ΕΚΑΒ: Σε λειτουργία η πρώτη κινητή μονάδα νεογνών! | Epirus World

ΕΚΑΒ: Σε λειτουργία η πρώτη κινητή μονάδα νεογνών!

ΦΩΤΟ- Μία υπερσύγχρονη μονάδα για την διακομιδή νεογνών, προστέθηκε στον στόλο του ΕΚΑΒ Ηπείρου. Η μονάδα αποτελεί δωρεά του Ιδρύματος "Σταύρος Νιάρχος" κι έρχεται να καλύψει ένα τεράστιο κενό που υπήρχε μέχρι τώρα. Η παρουσίασή της έγινε στις εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ από τον Διευθυντή της υπηρεσίας Βασίλη Παπαδιώτη και εκπρόσωπο των εργαζομένων.

Η μονάδα αποτελεί ένα ιδιαίτερο χρήσιμο εργαλείο και θα επιλύσει προβλήματα που υπήρχαν μέχρι σήμερα. Φέρει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, διασφαλίζοντας έτσι την πλήρη ασφάλεια νεογνών κατά την διακομιδή τους.
Αξιοσημείωτο είναι ότι διαθέτει και ενσωματωμένη θερμοκοιτίδα, κάτι που απουσίαζε παντελώς μέχρι σήμερα, όπου όταν απαιτούνταν κάτι τέτοιο χρησιμοποιούνταν οι θερμοκοιτίδες των νοσοκομείων.
Η κινητή μονάδα νεογνών ήταν απολύτως απαραίτητη για την περιοχή, λόγω και των συχνών διακομιδών που γίνονται προς την νεογνολογική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, η οποία καλύπτει ολόκληρη την Βορειοδυτική Ελλάδα αλλά πολύ συχνά εξυπηρετεί και τα επτάνησα.
epiruspost.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου