Αλλάζει σελίδα το Επιμελητήριο Πρέβεζας – Οι πρώτες δηλώσεις του νέου Προέδρου | Epirus World

Αλλάζει σελίδα το Επιμελητήριο Πρέβεζας – Οι πρώτες δηλώσεις του νέου Προέδρου

Ολοκληρώθηκαν την Τρίτη το απόγευμα οι διαδικασίες ανάδειξης Νέου Προέδρου στο Επιμελητήριο Πρέβεζας. Με ψηφοφορία που διεξήχθη μεταξύ των 21 εκλεγμένων μελών του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Νέο Επιμελητήριο» έλαβε 11 ψήφους και το σώμα τον εξέλεξε νέο Πρόεδρο για τα επόμενα 4 χρόνια.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο αποτελείται από τους : Γιάννης Μπούρης (Πρόεδρος) Γ.Γιαμάς, Β.Βαγγέλης, Ν.Γεωργάκος, Γ.Γιολδάσης, Α.Γκούμας, Α.Έξαρχος, Δ.Ευθυμίου, Φ.Ζέρβας, Χ.Κοτσίνης, Α.Κωνσταντινίδη, Π.Κώνστας, Μ.Μικρούλης, Γ.Μπάμπος, Γ.Νάσης, Π.Ράπτης, Π.Ρίζος, Χ.Σφρίντζερης, Γ.Τσουμελέκας, Τ.Τσάλης και Θ.Χαλάστρας.

Σε Δηλώσεις που έκανε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ο νέος Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Γιάννης Μπούρης είπε:

«Εξελίχτηκαν όλα κατ’ ευλογίαν, έγινε μία όμορφη εκλογική διαδικασία, μέσα σε πάρα πολύ όμορφο κλίμα, το Επιμελητήριο Πρέβεζας αλλάζει, το Επιμελητήριο του Νομού μας αλλάζει, από αύριο δεσμευόμαστε σε όλους τους επαγγελματίες και σε όλους του καταστηματάρχες της Πρέβεζας, ότι θα δουλέψουμε σκληρά για να κάνουμε το Επιμελητήριο της Πρέβεζας το οποίο αρμόζει να είναι. Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να υπηρετήσουμε το Επιμελητήριο μέσα από τις αξίες τις οποίες πορευτήκαμε από την αρχή. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που ήρθε και ψήφισε καθώς και αυτούς οι οποίο μας στήριξαν σε αυτή την προσπάθεια.» Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν υπάρχει συνεργασία με τον επικεφαλής της παράταξης «Επιμελητηριακή Ανατροπή» που στήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ κ. Χρήστο Κοτσίνη ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Γιάννης Μπούρης απάντησε :»Δεν χωράνε κομματικά χρίσματα στο Επιμελητήριο, από εκεί και πέρα με το Επιμελητήριο της Πρέβεζας χρειάζεται δουλειά, από αύριο μας περιμένει μια δύσκολη δουλειά για να κάνουμε το Επιμελητήριο της Πρέβεζας, το Επιμελητήριο το οποίο αρμόζει για τους επαγγελματίες»
mypreveza.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου