Στέλνουν στην Κέρκυρα το Τμήμα Μουσικής του ΤΕΙ Ηπείρου!!!

Καθ' οδόν για την ενοποίηση των Πανεπιστημίων με τα ΤΕΙ, φαίνεται ότι δεν λείπουν τα παράδοξα. Ένα τέτοιο φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο βουλευτής Άρτας Γιώργος Στύλιος καθώς κάποιοι έχουν την φαεινή ιδέα να στείλουν στην Κέρκυρα το Τμήμα Μουσικής του ΤΕΙ Ηπείρου!

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο κ. Στύλιος, ο οποίος κατέθεσε σχετική ερώτηση στη Βουλή, Επιτροπή του Υπουργείου Παιδείας, αρμόδια για τη συγχώνευση του Ιόνιου Παν/μιου με το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων πρότεινε την ενσωμάτωση Τμήματος με έδρα την Άρτα στην Κέρκυρα.

Όπως αναφέρει ο Βουλευτής Άρτας, στο πόρισμά της, η επταμελής επιτροπή που όρισε το Υπουργείο, πρότεινε την ενσωμάτωση του Τμήματος Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής με έδρα την Άρτα, στη Σχολή Μουσικής και Οπτικοακουστικών Σπουδών του Ιονίου πανεπιστημίου, με έδρα την Κέρκυρα.

Ο κ. Στύλιος ερωτά τον Υπουργό:

Δεδομένου ότι το έργο της επταμελούς επιτροπής αφορά τη συγχώνευση του Ιόνιου Παν/μιου με το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων πως εμπλέκεται το Τμήμα Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής που ως γνωστό υπάγεται στο ΤΕΙ Ηπείρου; 
Είναι στις προθέσεις σας η μεταφορά και συγχώνευση του εν λόγω Τμήματος στην Κέρκυρα;
Βάσει ποιάς μελέτης κατέληξε η επιτροπή στην πρόταση αυτή;
Σε περίπτωση συγχώνευσης, θα δώσετε τη δυνατότητα στο υπάρχον διδακτικό /διοικητικό προσωπικό να απορροφηθεί σε Ιδρύματα ή Δημόσιες Υπηρεσίες του τόπου επιλογής τους;
Ποιο το μεταβατικό στάδιο για τους υπάρχοντες φοιτητές του Τμήματος Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής;
Υπάρχει η απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή στη Σχολή Μουσικής και Οπτικοακουστικών Σπουδών του Ιονίου πανεπιστημίου;
epiruspost.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου