Ο μεταγραφικός «σεισμός» του νέου χρόνου είχε επίκεντρο τα Ιωάννινα | Epirus World

Ο μεταγραφικός «σεισμός» του νέου χρόνου είχε επίκεντρο τα Ιωάννινα

Σε ένα σχετικά ήσυχο μεταγραφικό προσκήνιο για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ο ΠΑΣ Γιάννινα κατόρθωσε με τη μεταγραφή του Κώστα Μαυροπάνου στην Άρσεναλ να ταράξει τα νερά. Με μια πώληση που δύσκολα μπορούν να πετύχουν επαρχιακές ομάδες, οι Ηπειρώτες θα καρπωθούν παραπάνω από 2 εκατ. ευρώ (έστω και εάν γύρω στα 300 χιλ. ευρώ πρέπει να τα δώσουν στον Απόλλωνα για τροφεία), για έναν ποδοσφαιριστή που «πρόβαλαν» μόλις με 16 εμφανίσεις σε επίπεδο Super League.
Για τον Μαυροπάνο έγινε γνωστό ότι θα δοθεί δανεικός στη Βέρντερ Βρέμης, αλλά κάποιες πληροφορίες που προέκυψαν σήμερα το βράδυ, αναφέρουν ότι ενδεχομένως κάτι τέτοιο να μην συμβεί και ο παίκτης να συνεχίσει κανονικά στον αγγλικό σύλλογο, με τον οποίο αναμένεται να «δεθεί» για τα επόμενα 5 χρόνια.
Όσο για τον 19χρονο ποδοσφαιριστή, έχει την ευκαιρία για ακόμη ένα άλμα στην καριέρα του, καθώς δεν πέρασε και μεγάλο διάστημα από τότε που έφυγε από την «Ελαφρά Ταξιαρχία» και τον… τσίμπησε ο ΠΑΣ, για να του δώσει στη συνέχεια και αυτήν τη σεζόν την ευκαιρία ο Γιάννης Πετράκης να διαπρέψει με τα κυανόλευκα και να πάρει τη σπουδαία μεταγραφή.
Ο Έλληνας στόπερ πέρασε από όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και σε λίγες ώρες αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να ανακοινωθεί από τους «κανονιέρηδες». Από εκεί θα γίνουν γνωστές και όλες οι λεπτομέρειες της συνεργασίας των δύο πλευρών.
Share on Google Plus

About Ειρήνη Σολδάτου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου