Απέχουν από τα καθήκοντα τους σήμερα οι Δικηγόροι της Πρέβεζας | Epirus World

Απέχουν από τα καθήκοντα τους σήμερα οι Δικηγόροι της Πρέβεζας

Η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας συνεδρίασε εκτάκτως την 14/01/2018 ενόψει της επικείμενης ψήφισης του Πολυνομοσχεδίου στη Βουλή.
Με την απόφασή της, διατρανώνει εκ νέου την αντίθεσή της με την υποχρεωτική διαμεσολάβηση όπως εισάγεται στο Πολυνομοσχέδιο.

Κρίνει και θεωρεί, ότι οι εισαγόμενες ρυθμίσεις αντίκεινται στο Σύνταγμα και το Δίκαιο της Ε.Ε όπως επεσήμαναν άλλωστε τόσο η Επιστημονική Επιτροπή της Βουλής όσο και η ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων αλλά και η Ένωση Διοικητικών Δικαστών.

Οι όποιες τροποποιήσεις και βελτιώσεις έγιναν, δεν αναιρούν τη βασική φιλοσοφία του Νομοσχεδίου, η οποία βρίσκει την Ολομέλεια κατηγορηματικά αντίθετη.
Με τις εισαγόμενες ρυθμίσεις, δημιουργούνται πρόσθετα εμπόδια και επιβαρύνσεις για τους οικονομικά ασθενέστερους πολίτες.

Αποφασίσθηκε, ως μέσο αντίδρασης, μεταξύ των άλλων η ΑΠΟΧΗ των Δικηγόρων από τα καθήκοντά τους για σήμερα Δευτέρα 15/01/2018 ημέρα ψήφισης του Πολυνομοσχεδίου.
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Πρέβεζας, αποφάσισε σε έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ, την αποχή των Δικηγόρων Πρέβεζας από τα καθήκοντά τους για την ίδια ημέρα, επικυρώνοντας την απόφαση της Ολομέλειας των Προέδρων.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου