Μπλόκα από τους αγροτοκτηνοτρόφους Άρτας και Πρέβεζας την Παρασκευή | Epirus World

Μπλόκα από τους αγροτοκτηνοτρόφους Άρτας και Πρέβεζας την Παρασκευή

Οι αγρότες της Καρδίτσας είχαν την τιμητική τους καθώς ήθελαν να… συστηθούν με τον Ε- 65, το νέο τμήμα της εθνικής οδού που θα ξεκινά από τη Λαμία και καταλήγει ήδη στα Τρίκαλα.
Έτσι, στον κόμβο του Ε-65 στο «Δέλτα», η κυκλοφορία των οχημάτων σταμάτησε από αρκετά νωρίς καθώς τα τρακτέρ παρατάχθηκαν και στα δύο ρεύματα του αυτοκινητόδρομου.
Με τους πρώτους πρόχειρους υπολογισμούς, τα τρακτέρ που κατευθύνθηκαν στο Δέλτα και στάθμευσαν στο δρόμο πλησίαζαν τα 300, με τους διοργανωτές της κινητοποίησης να κάνουν λόγο για πολύ ικανοποιητική συμμετοχή και να τονίζουν ότι είναι διπλάσια σε σχέση με τον αριθμό των τρακτέρ που πήγε πέρυσι στη Λάρισα.
Το πρόγραμμα με τα αγροτικά μπλόκα του Ιανουαρίου
  • Την Τετάρτη 24/1 στα Τρίκαλα (κόμβος Μεγαλοχωρίου επί της Ε65), στο Ηράκλειο Κρήτης (Πραιτώρι), στη Μαγνησία στις 11 π.μ. θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη των αγροτικών συλλόγων της περιοχής για να αποφασίσει την ημέρα και το τόπο στησίματος μπλόκου στην ΠΑΘΕ.
  • Την Πέμπτη 25/1, στη Λάρισα, (κόμβος Πλατυκάμπου στην ΠΑΘΕ), στην Ημαθία (Κουλούρα), στη Μεσσηνία, (σταθμός Μεσσήνης)
  • Την Παρασκευή 26/1, στην γέφυρα Άρτας, από τους αγροτοκτηνοτρόφους των νομών Άρτας και Πρέβεζας, ενώ στα Χανιά θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση, στις 12 το μεσημέρι στην Δημοτική Αγορά.
  • Το Σάββατο 27/1, στην Αιτωλοακαρνανία, (κόμβοι Συκιάς και Ερμίτσας στο δρόμο Αγρινίου – Μεσολογγίου)
  • Την Κυριακή 28/1, στην Ευρυτανία, (γέφυρα Αγραφιώτη στο Κρυονέρι) και στην Κοζάνη (γέφυρα Σερβίων)
  • Την Δευτέρα 29/1, στη Φλώρινα, (Αμύνταιο) και στην Φθιώτιδα (κόμβοι Ανθήλης και Δομοκού)
Σταθμός για τις κινητοποιήσεις των αγροτών θα είναι το μεγάλο συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη, στις 3 Φλεβάρη, στη διάρκεια της Έκθεσης AGROTICA.
Πηγή :sovara.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου