Έφηβη εξερευνήτρια τρολάρει αριστουργηματικά τους επικριτές της | Epirus World

Έφηβη εξερευνήτρια τρολάρει αριστουργηματικά τους επικριτές της

Μια 16χρονη κοπέλα είναι και επισήμως ο νεότερος άνθρωπος που κατέκτησε ποτέ τους δύο Πόλους, ολοκληρώνοντας το «πολικό χατ τρικ», όπως το αποκαλούν χαρακτηριστικά.
Παρά το γεγονός ότι πηγαίνει ακόμα σχολείο, η Αυστραλή Jade Hameister από τη Μελβούρνη κατάφερε να κάνει σκι στον Βόρειο Πόλο, να διαβεί ένα πανδύσκολο πέρασμα της Γροιλανδίας και να κάνει κάτι αντίστοιχο και στον Νότιο Πόλο. Κι όλα αυτά στα 16 της!
Η Hameister μίλησε πέρυσι στην TEDxMelbourne για τα απίστευτα κατορθώματά της, μόνο που κάποιοι συνεχίζοντας προφανώς να ζουν στη δεκαετία του 1950 σχολίασαν κάτι πικρόχολα τύπου «φτιάξε μου ένα σάντουιτς» ή «βρες έναν πετυχημένο άντρα και κάνε του ένα σάντουιτς».
oiijkhjiouhjnetetrf300
Κάτι που η Jade δεν σκόπευε να αφήσει να περάσει έτσι εύκολα, κι έτσι όταν άγγιξε ξανά τον Νότιο Πόλο προσφάτως έκανε ακριβώς αυτό, έφτιαξε ένα σάντουιτς και το ανέβασε στο Instagram! Γράφοντας: «Απόψε (δεν σκοτεινιάζει ποτέ αυτή την εποχή του χρόνου) έκανα σκι και πάλι στον Πόλο… για να τραβήξω αυτή τη φωτογραφία για όλους τους άντρες που σχολίασαν ‘‘κάνε μου ένα σάντουιτς’’ στην ομιλία του στην TEDX. Σας έκανα λοιπόν ένα σάντουιτς (ζαμπόν και τυρί), τώρα κάντε σκι για 37 μέρες και 600 χιλιόμετρα στον Νότιο Πόλεμο για να το φάτε»! Αριστούργημα.
oiijkhjiouhjnetetrf200
Η κοπέλα πήγε ξανά στον Νότιο Πόλο, αυτή τη φορά με την κάμερα του National Geographic, το οποίο γυρίζει ένα ντοκιμαντέρ για κείνη. Την ίδια ώρα δηλαδή που οι λάτρεις των γυναικείων σάντουιτς παραμένουν στον καναπέ τους στάζοντας φαρμάκι…
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου