Επιτέλους νίκη για τον Πλατανιά | Epirus World

Επιτέλους νίκη για τον Πλατανιά

Τα... κουρέλια τραγουδάνε ακόμα! Ο Πλατανιάς μπορεί να παρέμεινε σε δύσκολη θέση στον βαθμολογικό πίνακα της Λίγκας, όμως πήρε την πρώτη του νίκη μετά από 12 σερί ήττες και είναι ακόμα ζωντανός στην διεκδίκηση της παραμονής του. Το τελικό 1-0 διαμορφώθηκε από προσπάθεια του Πετρόπουλου και αυτογκόλ του Φαβάρο στο 80'.
Έτσι ξεκίνησαν οι δύο ομάδες...
Ο Πλατανιάς του Ρόκα ξεκίνησε την αναμέτρηση με σχήμα 3-4-3 και βασικό τον νεοαποκτηθέντα μεσοπιθετικό Κασάλιτσα. Κλάγιτς ο κίπερ, τριάδα άμυνας με Βάντερσον, Καρυπίδη και Ντικαμονά, κέντρο με Κοροβέση, Μάλσα, Δημούτσο και Αγγελόπουλο και τριάδα στην επίθεση με Ενσικουλού, Κασάλιτσα και Πετρόπουλο. Σε 4-2-3-1 ο Λεβαδειακός με Επασί, τετράδα στα μετόπισθεν με Τσαμπούρη, Λεονάρντο, Φαβάρο και Ντιόγκο, τους Ομπιόρα και Μητρόπουλο στο κέντρο και τριάδα των Γιουσούφ, Σουμπίνιο και Γιακουμάκη πίσω από τον φορ Μαρκόβσκι.

Φάσεις και δοκάρι ο Λεβαδειακός

Οι Χανιώτες μπήκαν δυνατά στο ματς και με τους Πετρόπουλο και Κασάλιτσα επιχείρησαν να πιέσουν για γκολ από την πρώτη στιγμή. Στο 5ο λεπτό ένα σουτ του Πετρόπουλου πήγε πάνω σε σώματα. Στο 8' ο Γιακουμάκης έχασε ένα τετ-α-τετ με τον Κλάγιτς να του λέει «όχι». Στο 9' ο Λεβαδειακός είχε και φάση με πλασέ του Σουμπίνιο και στο 11' οι Χανιώτες πολύ καλή στιγμή με τον Κασάλιτσα. Στο 18' ο Γιουσούφ είχε δοκάρι μετά από σουτ που βρήκε κόντρα. Στο 22' ο Κασάλιτσα απείλησε ξανά για να ακολουθήσει μία κεφαλιά του Καρυπίδη από κοντά μετά από εκτέλεση κόρνερ που μπλόκαρε με 2η προσπάθεια ο Επασί.

Έφυγε η «κατάρα» με Πετρόπουλο

Στην επανάληψη υπήρξαν λιγότερες φάσεις σε σχέση με το α' μέρος. Οι Χανιώτες είχαν περισσότερες ευκαιρίες συγκριτικά με τον αντίπαλό τους. Στο 61' είχε σουτ του Ντουαλά και στο 62' σουτ του Κοροβέση. Στο 66' μία κεφαλιά του Ντουαλά πέρασε έξω. Στο 69' ο Ντουαλά είχε ένα σουτ του που αποκρούστηκε και μετά νέα τελική ο Δημούτσος ψηλά άουτ. Στο 74' ένα φάουλ του Τσαμπούρη πέρασε λίγο πιο πάνω από τα δοκάρια. Στο 75' ο Γιακουμάκης είχε ένα σουτ που αποκρούστηκε.
Στο 80' ο Πλατανιάς βρήκε τρόπο να... ξεκλειδώσει την αντίπαλη άμυνα. Βαθιά μπαλιά του Κοροβέση στον Πετρόπουλο που βγήκε στην πλάτη των Φαβάρο και Λεονάρντο και παρότι έχασε την ισορροπία του μπόρεσε να στείλει την μπάλα προς τα δίχτυα και παρά την προσπάθεια του Επασί να κάνει το 1-0. Η μπάλα φάνηκε ότι βρήκε και στον Φαβάρο και χρεώθηκε ως αυτογκόλ. Στο υπόλοιπο του ματς δεν άλλαξε κάτι και ο Πλατανιάς πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη.
Πλατανιάς (Χ. M. Ρόκα): Κλάγιτς, Βάντερσον, Κασάλιτσα (46' Ντουαλά), Πετρόπουλος, Καρυπίδης, Κοροβέσης, Δημούτσος, Αγγελόπουλος (78' Ραχμάν), Μάλσα, Ντικαμονά (46' Στάμου) και Ενσικουλού
Λεβαδειακός (Ζ. Ανιγκό): Επασί, Τσαμπούρης, Ντιόγκο, Φάβαρο, Λεονάρντο, Μητρόπουλος, Ομπιόρα (81' Σαβαντογκό), Σουμπίνιο (71' Νιασέ), Μαρκόβσκι, Γιακουμάκης και Γιουσούφ.
Πηγή: gazzetta.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου