ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ:Δωρεά απινιδωτή στην Γλυκή από την Τράπεζα Πειραιώς και την Περιφέρεια Ηπείρου | Epirus World

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ:Δωρεά απινιδωτή στην Γλυκή από την Τράπεζα Πειραιώς και την Περιφέρεια Ηπείρου

Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε οτι η Γλυκή, η Ποταμιά όσο και τα γύρω χωριά απέκτησαν τον τόσο απαραίτητο ειδικά στις μέρες μας απινιδωτή.   Μετά από αίτημα του Πολιτιστικού Συλλόγου Γλυκής- Ποταμιάς, η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ανταποκρίθηκε και με τη χορηγία της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ μας προμήθευσε με εξωτερικό απινιδωτή, ο οποίος θα τοποθετηθεί στο Τουριστικό Περίπτερο Γλυκής!  

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για την συνεισφορά, τόσο την Περιφέρεια Ηπείρου όσο και την Τράπεζα Πειραιώς που για ακόμη μια φορά ανταποκρίνονται στα αιτήματα του Πολιτιστικού μας Συλλόγου!  

Η παράδοση του απινιδωτή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Ιανουαρίου στις 6:00 μ.μ κατά την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στο Πολιτιστικό Κέντρο στην Ποταμιά.  

Επίσης, σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ ή τον Ερυθρό Σταυρό θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο τόσο για πρώτες βοήθειες όσο και για χρήση του απινιδωτή, καθώς χρειάζονται γνώσεις και πιστοποίηση για τη χρήση του.   Θα σας ενημερώσουμε σχετικά με το σεμινάριο άμεσα!
epirusgate
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου