Σε εφαρμογή τα διόδια και στον Ε-65 | Epirus World

Σε εφαρμογή τα διόδια και στον Ε-65

Τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 17 προς Πέμπτη 18 Ιανουαρίου, θα ξεκινήσει η λειτουργία των σταθμών διοδίων του τμήματος Α/Κ Ξυνιάδας – Α/Κ Τρικάλων, του αυτοκινητόδρομου Ε65.

Οι ζώνες χρέωσης, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας, που τίθενται σε εφαρμογή στο συγκεκριμένο τμήμα είναι οι παρακάτω δυο:

α) Η πρώτη ζώνη αποτελείται από το τμήμαΑ/Κ Ξυνιάδας - Α/Κ Καρδίτσας, το οποίο έχει συνολικό μήκος 47,012 χλμ. και περιλαμβάνει το μετωπικό σταθμό Σοφάδων και τον πλευρικό Ανάβρας. β) Η δεύτερη ζώνη αποτελείται από το τμήμα Α/Κ Καρδίτσας έως ΑΚ Τρικάλων, το οποίο έχει συνολικό μήκος 30,535 χλμ. και περιλαμβάνει το μετωπικό σταθμό Τρικάλων και τον πλευρικό Προαστίου.

Οι τιμές διοδίων τελών ανά σταθμό και κατηγορία οχήματος είναι οι ακόλουθες:



Την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου ξεκινά τη λειτουργία του και το Σημείο Εξυπηρέτησης Πελατών (Σ.Ε.Π.) του Ε65, που βρίσκεται στο 105ο χλμ. μετά το μετωπικό σταθμό διοδίων Τρικάλων,στο ρεύμα προς Λαμία.

Το Σ.Ε.Π. θα βρίσκεται στη διάθεση κάθε οδηγού που επιθυμεί να ενημερωθεί για το σύνολο των παρεχόμενων υπηρεσιών, να προμηθευτεί το KentrikiPass,να αναζητήσει πληροφορίες αναφορικά με τη διαδρομή που πρόκειται να ακολουθήσει, αλλά και να προχωρήσει σε υποδείξεις, συμβάλλοντας στη διαρκή βελτίωση των υπηρεσιών μας. Το Σ.Ε.Π. θα λειτουργεί Δευτέρα έως Σάββατο 08:00 έως 16:00 και Κυριακή 10:00 έως 18:00.
epiruspost.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου