Το «Βοήθεια στο Σπίτι» παρατείνεται μέχρι και το Δεκέμβριο του 2019 στο Δήμο Πρέβεζας | Epirus World

Το «Βοήθεια στο Σπίτι» παρατείνεται μέχρι και το Δεκέμβριο του 2019 στο Δήμο Πρέβεζας

Την ομόφωνη απόφαση να λειτουργήσει το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Πρέβεζας μέχρι και τις 31/12/2019, έλαβε τo Δ.Σ. της ΝΕΔΗΚΕΠ, της Νέας Δημοτικής Κοινωφελούς Εταιρείας του Δήμου Πρέβεζας.

Οι εργαζόμενοι που απασχολούνται στο πρόγραμμα με συμβάσεις εργασίας Ι.Δ. ορισμένου χρόνου, θα δουν τις συμβάσεις τους να παρατείνονται από 01.01.2018 μέχρι 31.12.2019 και στις 3 δημοτικές ενότητες (Πρέβεζας, Λούρου, Ζαλόγγου).

Το «Βοήθεια στο Σπίτι» είναι ένα άκρως απαραίτητο πρόγραμμα για το όποιο κοινωνικό πρόσωπο ενός καλλικρατικού Δήμου και ένα «αποκούμπι» για ταλαιπωρημένους και ηλικιωμένους συμπολίτες μας. Παρ’ όλα αυτά κατά καιρούς, λόγω του τρόπου λειτουργίας του, οι εργαζόμενοι καταδικάζονται στην απληρωσιά και την εργασιακή «ομηρία» και αβεβαιότητα.

Το δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας έχει πάρει ομόφωνη απόφαση να εντάξει στον υπαλληλικό του οργανισμό ως μόνιμους τους υπαλλήλους, ωστόσο οι εκάστοτε Κυβερνήσεις δε φαίνεται να έχουν ως προτεραιότητα μαζί με την Τρόικα, τέτοιου είδους ζητήματα, αν και η υπηρεσία του «Βοήθεια στο Σπίτι» είναι απαραίτητη για τους πολίτες ενός Δήμου.
atpreveza.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου