Δίδυμα αγοράκια τα πρώτα παιδιά του 2018 στο Ρέθυμνο | Epirus World

Δίδυμα αγοράκια τα πρώτα παιδιά του 2018 στο Ρέθυμνο

Δύο δίδυμα αγοράκια ήταν τα πρώτα «νεογέννητα χαμόγελα και τα πρώτα παιδικά κλάματα» του 2018 στο Ρέθυμνο. Γέννα η οποία στις 8.30 κινητοποίησε τη μαιευτική μονάδα του νοσοκομείου Ρεθύμνου, δεδομένου ότι επρόκειτο για μαιευτικό περιστατικό το οποίο αντιμετωπίστηκε με καισαρική, λόγο πρόωρου τοκετού.
Τα αδερφάκια, τα οποία σύμφωνα με ενημέρωση από τη Μαιευτική Κλινική είναι πολύ καλά στην υγεία τους, μεταφέρθηκαν στη μονάδα πρόωρων νεογνών στο Ηράκλειο για καλύτερη αντιμετώπιση, ενώ οι γονείς χαρούμενοι, αισιοδοξούν βλέποντας στην ανατολή της νέας χρονιάς να ανοίγουν τα ματάκια τους στο κόσμο τα δυο τους αγόρια.
Μήνυμα ομόνοιας και υπομονής από τον δήμαρχο Ανωγείων
Ηλιόλουστη ημέρα η πρώτη του 2018 για το Ρέθυμνο με τους κατοίκους και τους επισκέπτες να έχουν κατακλύσει τόσο τα στενά της παλιάς Πόλης όσο και τα χωριά της ενδοχώρας όπου πολιτιστικά δρώμενα και εορταστικές εκδηλώσεις τοπικού χαρακτήρα βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη σε συνάρτηση με τις οικογενειακές γιορτές και τα τραπέζια που σε κάθε σπίτι έχουν στηθεί. Και όπως αναφέρει και μία από τις μαντινάδες για τον ερχομό του νέου έτους: Κάμε παρέα που μπορεί στο χρόνο να αντέξει κρατώντας απ΄ τη χέρα σου όσα ο ήλιος φέξει. Στείλε σε όλους τα πουλιά με ευχές αντίς φτερούγες να απλωθούν όπου κι αν είναι γης μ΄ ανθρώπους π΄ αγαπούνε.
Από τα χιονισμένα Ανώγεια, ο δήμαρχος Ανωγείων Μανόλης Καλλέργης, μέσω του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, στέλνει προς όλους Έλληνες μήνυμα ομόνοιας και υπομονής για να μπορέσουμε ως χώρα να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες οι οποίες «δεν πρέπει να μας πτοήσουν, δεν πρέπει να μας κάνουν να χάσουμε την εμπιστοσύνη μας ο ένας άνθρωπος προς τον άλλον». «Και ως εκπαιδευτικός θα ήθελα να προτείνω σε όλους τους γονείς να έρθουν όσο γίνεται πιο κοντά στα παιδιά και τα παιδιά όσο γίνεται πιο κοντά στους δασκάλους. Αυτή είναι μία πολύ γερή αλυσίδα που θα μας κρατήσει και στο μέλλον ως χώρα και ως τοπικές κοινωνίες δεμένους με την αντιμετώπιση της καθημερινότητας αλλά και όλων όσων το μέλλον επιφυλάσσει», προέθεσε ο κ. Καλλέργης, τονίζοντας ότι μέσα σε όλα που συνοδεύουν την πορεία μας καλό θα ήταν να εντάξουμε και την κατανόηση η οποία βοηθάει στο να μην υπάρχουν συγκρούσεις και ανυπομονησία. «Πιστεύω ότι αν οργανωθούμε, συνεργαστούμε και δεν μας εγκαταλείψει η υπομονή μπορούμε, με αφετηρία το νέο έτος, να διορθώσουμε, αλλά και να πάμε μπροστά σε πολλούς τομείς» σημείωσε.
Share on Google Plus

About Ειρήνη Σολδάτου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου