Φαρσoκωμωδία στο Επιμελητήριο Ιωαννίνων! | Epirus World

Φαρσoκωμωδία στο Επιμελητήριο Ιωαννίνων!

Η φαρσοκωμωδία που είχε ξεκινήσει αμέσως μετά τις εκλογές στο Επιμελητήριο Ιωαννίνων τελικά ολοκληρώθηκε! Η διοίκηση του Επιμελητηρίου περνά ουσιαστικά και εξ ολοκλήρου στα χέρια του Γιάννη Μήτση.. Της παράταξης δηλαδή που συγκέντρωσε μόλις το 15% των ψήφων όσων προσήλθαν στις κάλπες!

Η συνεδρίαση για την συγκρότηση  της Διοικούσας Επιτροπής ήταν θυελλώδης και σημαδεύτηκε από την αποχώρηση του Γρηγόρη Γκίκα και των μελών της παράταξής του.

Κι αυτό γιατί η παράταξη του Γιάννη Μήτση καταλαμβάνει τις τέσσερις από τις επτά συνολικά θέσεις, έχοντας έτσι την απόλυτη πλειοψηφία και τον απόλυτο έλεγχο!!!

«Δεν μπορούμε να αναγνωρίσουμε μία διοίκηση του 15%» τόνισε με έμφαση ο Γρηγόρης Γκίκας καλώντας τον Δημήτρη Δημητρίου να παραιτηθεί και καυτηριάζοντας την στάση μελών της ΔΕ που δεν τον ψήφισαν για πρόεδρο πριν λίγες ημέρες αλλά τον στήριξαν για ένα άλλο αξίωμα.

Μίλησε μάλιστα για διοίκηση που προήλθε από συναλλαγές και τυχοδιωκτικές πρακτικές.

Ο κ. Γκίκας υπογράμμισε ότι με τις πρακτικές αυτές καταβαραθρώνεται ο θεσμός του Επιμελητηρίου και δεσμεύτηκε ότι ο ίδιος και η παράταξή του θα αναδεικνύουν τα προβλήματα της επιχειρηματικότητας και τα κακώς κείμενα του Επιμελητηρίου.

Στη νέα Διοικούσα Επιτροπή μετέχουν τέσσερα μέλη της παράταξης Μήτσης, δύο της παράταξης Δημητρίου και ένα από την παράταξη Γκίκα που καταλαμβάνει την θέση του Β’ Αντιπροέδρου. Το τελευταίο προβλέπεται από τη νομοθεσία που διέπει τα Επιμελητήρια.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου