Τo συγκρότημα “ΚrotalArta” θα ξεσηκώσει με τους ήχους του το Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Χαράς στην Πρέβεζα | Epirus World

Τo συγκρότημα “ΚrotalArta” θα ξεσηκώσει με τους ήχους του το Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Χαράς στην Πρέβεζα

Mια ξεχωριστή και  δυνατή παρουσία θα πλαισιώσει αύριο  Πέμπτη  28/12  τις εκδηλώσεις  που πραγματοποιούνται στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό της  Χαράς στην Πρέβεζα.Πρόκειται για την εμφάνιση  του πρωτοποριακού συγκροτήματος “ΚrotalArta” η οποία θα πραγματοποιηθεί  στις 6 το απόγευμα.

Η ομάδα είναι δημιουργία του καθηγητή μουσικής(σε τυμπανα και παραδοσιακα κρουστα), του ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΑΡΤΑΣ, Γιώργου Γεωργίου. Αποτελείται απο μαθητές του,με ηλικίες απο 10 εώς και 30+ χρονών! Οι μουσικοί είναι κρουστοί και χρησιμοποιώντας μέρη απο το drum set(snare,floor tom,κουδούνες),καθώς και παραδοσιακά ελληνικά κρουστά(νταούλια,τουμπελέκια,ντεφια). Παίζουν Latin & Funk ρυθμικά ιδιώματα,»παντρεμένα»με ελληνικές ρυθμικες- παραδοσικές »πινελιές». Τα κομμάτια ειναι γραμμένα απο τον κ.Γεωργίου,αποκλειστικά για την ομάδα και είναι πρωτότυπα!! Το αποτέλεσμα???Πολύ κεφάτο groove που ξεσηκώνει τους πάντες!Οι »KrotalArta» συμμετέχουν σε πολλα φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα καθε χρόνο και είναι ευρέως γνωστή.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές σε περίπτωση  άσχημων καιρικών συνθηκών που ενδεχομένως  να μη επιτρέψουν την πραγματοποίηση της συναυλίας  θα υπάρξει έγκαιρα ενημέρωση  για τον ορισμό νέας ημερομηνίας.
mypreveza.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου