Eπίσκεψη του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Ιωαννίνων στο Φυλάκιο του Πληκατίου Κόνιτσας | Epirus World

Eπίσκεψη του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Ιωαννίνων στο Φυλάκιο του Πληκατίου Κόνιτσας

Ο Πρόεδρος και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Ιωαννίνων επισκέφθηκαν την Παραμονή των Χριστουγέννων 2017 το Εθνικό Φυλάκιο Προκαλύψεως στο Πληκάτι Κόνιτσας στο Γράμμο. Ευχήθηκαν για τις Άγιες μέρες στους φρουρούς των συνόρων μας και τους προσέφεραν συμβολικά εορταστικά δώρα. 

Οι Έφεδροι Αξιωματικοί του Νομού Ιωαννίνων με ικανοποίηση για άλλη μία φορά διαπίστωσαν ότι τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων της Πατρίδας μας είναι άριστα εκπαιδευμένα και αποφασισμένα να αποτρέψουν κάθε κίνδυνο εναντίον της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας μας. Στο Αμυντικό Δόγμα της Ελλάδας οι Έφεδροι και οι Εθνοφύλακες αποτελούν τον ισχυρό βραχίονα αποτροπής σε περίπτωση εθνικού κινδύνου, ενώ στην ειρηνική περίοδο αποστολή τους είναι η διατήρηση ισχυρών και αδιατάρακτων σχέσεων μεταξύ της κοινωνίας και των Ενόπλων μας Δυνάμεων. 

Οι Έφεδροι Αξιωματικοί από τα ελληνοαλβανικά σύνορα της χώρας μας στέλνουν θερμές ευχές σε όλους τους Έλληνες και ιδιαίτερα στους απόδημους αδελφούς μας. 
epirusgate
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου