Πολίτες και παρατάξεις στολίζουν το "δέντρο" | Epirus World

Πολίτες και παρατάξεις στολίζουν το "δέντρο"

Μετά τους πολίτες που συνεχίζουν το πάρτι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τους διαγωνισμούς για το χειρότερο δέντρο της χρονιάς και τον χείμαρρο δυσμενών σχολίων, στην αντεπίθεση περνούν και οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης.

Την αρχή έκανε το Σάββατο η παράταξη του Άρη Μπαρτζώκα, η οποία ζητά ένα κανονικό δέντρο στην πλατεία και προτίθεται μάλιστα να το τοποθετήσει η ίδια.

Η συνέχεια έρχεται από την παράταξη του Νίκου Γκόντα, η οποία με μία μακροσκελή ανακοίνωση, τα ψέλνει στη Δημοτική Αρχή.

Όπως σημειώνει, η σιδηροκατασκευή που στήθηκε προκαλεί θυμό και απέχθεια στους πολίτες και θυμίζει ότι για η Δημοτική Αρχή με τις επιλογές της, στερεί στην πόλη τον παραδοσιακό εορτασμό των Χριστουγέννων.

Στην ανακοίνωση μεταξύ άλλων αναφέρει:

"Με αυτή τους την πράξη θα πρέπει να δώσουν πειστικές απαντήσεις στα παιδιά που ονειρεύονται τα Χριστούγεννα του Παπαδιαμάντη και όχι Χριστούγεννα του Ρώσου Τάτλιν που παραπέμπει στην «Τρίτη Διεθνή». Πρόδωσε σε όλα τα επίπεδα η Δημοτική Αρχή την εμπιστοσύνη που της έδωσαν με την ψήφο τους οι Γιαννιώτες την τελευταία επταετία και τώρα εκείνη έρχεται να κλέψει και τα ονειρεμένα παραδοσιακά Χριστούγεννα των παιδιών, τα οποία προτιμούν την παράδοση και όχι μια ¨<<μεταλλική σκαλωσιά» ως σημείο αναφοράς των ημερών που έρχονται.

Επιμένουν τα παιδιά να θέλουν μια γεμάτη φως κεντρική πλατεία με τον παραδοσιακό στολισμό, όπως είναι ένα δέντρο, προϊόν των Ηπειρώτικων βουνών ή ένα καράβι που παραπέμπει στις Ελληνικές θάλασσες και όχι της Δημοτικής Αρχής τα «σιδερένια κάγκελα». Ο φθηνός ισχυρισμός της δημοτικής , περί προσέλκυσης επισκεπτών εν όψει των εορτών, μόνο ως σοβαρός δεν μπορεί να εκληφθεί και καλόν είναι να αποφεύγεται.

Άλλωστε η πολύ φτωχή παρουσία πολιτών κατά την τελετή <παράδοσης> στη πόλη αυτού του αταίριαστου για την εποχή και εκδήλωση κατασκευάσματος, αποδεικνύει την καθολική αποστροφή της επιλογής που έκανε η δημοτική αρχή να βάλει σε εορταστικό κλίμα την πόλη.

Η Παράταξή μας ως δημοτική αρχή παρέδωσε την πόλη ως χρυσό τουριστικό προορισμό κερδίζοντας τρείς φορές αυτό τον τίτλο.
Έχει χρόνο η Δημοτική Αρχή έστω και τώρα, να επαναφέρει την πόλη στην κανονικά παραδοσιακά χρώματα ζητώντας παράλληλα συγνώμη για τα Χριστουγεννιάτικα ατοπήματα των τελευταίων ετών.
Και οι Καλικάντζαροι έχουν τα όριά τους!!!!"
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου