ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ: Απαγόρευση κυκλοφορίας για την καταστροφή βλήματος σε περιοχή του Όρους Μουργκάνα | Epirus World

ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ: Απαγόρευση κυκλοφορίας για την καταστροφή βλήματος σε περιοχή του Όρους Μουργκάνα

Σε καταστροφή βλήματος στη Μουργκάνα θα προχωρήσει η 8η Μεραρχία και για το λόγο αυτό απαγορεύεται η κυκλοφορία στην περιοχή την Τετάρτη και την Πέμπτη.Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση "την 13η με εναλλακτική την 14η Δεκεμβρίου 2017 θα πραγματοποιηθεί καταστροφή ανευρεθέντος βλήματος σε περιοχή του Όρους Μουργκάνα. 

Επικίνδυνη περιοχή είναι αυτή που περικλείεται μεταξύ των περιοχών -ΟΡΟΣ ΜΟΥΡΓΚΑΝΑ -ΚΟΡΥΦΗ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ -ΥΨΩΜΑ ΚΑΛΥΒΑΚΙΑ -ΥΨΩΜΑ ΜΕΣΟΒΟΥΜΙ -ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΗ ΜΕΘΟΡΙΟΣ.Κατά τις παραπάνω ημερομηνίες απογορεύεται η κυκλοφορία ανθρώπων, οχημάτων, ποιμνίων κ.λ.π. στην επικίνδυνη περιοχή που εκτείνεται σε 1.400 μέτρα από κάθε σημείο για την αποφυγή ατυχήματος".Παρά τις επιχειρήσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα για την αποναρκοθέτηση και την απομάκρυνση πολεμικού υλικού στα βουνά της Ηπείρου, ειδικά στον Γράμμο, τον Σμόλικα και την Μουργκάνα, η ανεύρεση είναι σύνηθες φαινόμενο.
epirusgate
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου