Πάρτι στα κοινωνικά δίκτυα με το «δέντρο» των Ιωαννίνων! | Epirus World

Πάρτι στα κοινωνικά δίκτυα με το «δέντρο» των Ιωαννίνων!

Συνεχίζεται το πάρτι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον στολισμό της κεντρικής πλατείας των Ιωαννίνων.. Πολλοί προσεγγίζουν το θέμα με οργή κι αγανάκτηση κι άλλοι επιστρατεύουν όσο χιούμορ μπορεί να έχει απομείνει τέτοιες εποχές...

Ο Δήμαρχος της πόλης, στο προσωπικό του προφίλ έχει δεχθεί εκατοντάδες σχόλια και το πιθανότερο είναι να πιστεύει ότι ο στολισμός της πλατείας είναι ότι πιο σπουδαίο έχει κάνει στην θητεία του!

Στο Facebook έχουν δημιουργηθεί ομάδες μέσω των οποίων εκφράζεται η επιθυμία πολλών για ένα κανονικό δέντρο στο κέντρο της πόλης, ενώ ... ετοιμάζονται εκδηλώσεις για την απομάκρυνση του πύργου που τοποθετήθηκε από την Σχολή Καλών Τεχνών..

Αρνητικά σχόλια και παρουσιάσεις σε αρκετές θεματικές ιστοσελίδες.. Πάρτι και στο twitter από το βράδυ της Παρασκευής, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει διαγωνισμός με ερώτημα αν το δέντρο των Ιωαννίνων είναι το χειρότερο... Και οι απαντήσεις είναι ήδη χιλιάδες...
epiruspost.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου