Πλούσια δώρα και χαρά μοίρασαν σε μικρούς και μεγάλους η Δημοτική Ραδιοφωνία και οι επιχειρήσεις της Πρέβεζας | Epirus World

Πλούσια δώρα και χαρά μοίρασαν σε μικρούς και μεγάλους η Δημοτική Ραδιοφωνία και οι επιχειρήσεις της Πρέβεζας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η γιορτή της Δημοτικής Ραδιοφωνίας και των επιχειρήσεων της Πρέβεζας που πραγματοποιήθηκε και φέτος στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Χαράς την παραμονή Χριστουγέννων μοιράζοντας δώρα, χαρά και ευχές σε μικρούς και μεγάλους στο πλαίσιο της δράσης «ΖΩ στην Πρέβεζα…AγοράΖΩ και ΣτηρίΖΩ». Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε η εντεταλμένη σύμβουλος του Δήμου σε θέματα πολιτισμού κ. Ελευθερία Αγγέλη όπου ευχήθηκε χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία και ευχαρίστησε τα καταστήματα της Πρέβεζας που σε μια πολύ δύσκολη περίοδο συμμετέχουν σε αυτή την όμορφη γιορτή για την πόλη και τα οποία όλοι εμείς όπως σημείωσε θα πρέπει να τα στηρίζουμε σε καθημερινή βάση.



Στη γιορτή παρευρέθη και ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Χρήστος Μπαΐλης ο οποίος αντάλλαξε ευχές με κατοίκους και επισκέπτες. Το δικό τους χριστουγεννιάτικο τόνο στη γιορτή έδωσαν με τη παρουσία τους η «Ιόνιος Μουσική Σχολή Πρέβεζας» και η Φιλαρμονική Πρέβεζας «Ορφεύς» όπου έπαιξαν και τραγούδησαν κάλαντα και χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Την ίδια ώρα στο χώρο υπήρχαν δράσεις για τους μικρούς μας φίλους, ενώ δεν έλειψαν και τα κεράσματα. Οι εκπλήξεις όμως στο Χριστουγεννιάτικο χωριό της χαράς δε σταματούν και νωρίς το απόγευμα την ίδια μέρα έκαναν την εμφάνιση τους οι Άι Βασίληδες- από τον Άγιο Θωμά- πάνω σε άλογα προκαλώντας ευχάριστη έκπληξη σε μικρούς και μεγάλους ,ενώ συνέχισαν την βόλτα τους στο ιστορικό κέντρο της πόλης προσφέροντας ένα ξεχωριστό θέαμα μαζί με ευχές για Χρόνια Πολλά! Η Δημοτική Ραδιοφωνία και οι επιχειρήσεις της Πρέβεζας δίνουν νέο ραντεβού την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και ώρα 12 το μεσημέρι στο Χριστουγεννιάτικο χωριό για να αποχαιρετήσουμε όλοι μαζί το 2017 με πολλά και πλούσια δώρα , στη μεγάλη γιορτή της πόλης.
Και δε ξεχνάμε » Στηρίζουμε την πόλη μας, στηρίζουμε την Πρέβεζα… – Κάνουμε τις αγορές μας στον τόπο μας…- Βοηθάμε στην Ανάπτυξη του τόπου μας…!

Με τη λίστα να μεγαλώνει καθημερινά μέχρι και την παραμονή Πρωτοχρονιάς από τις επιχειρήσεις της Πρέβεζας. Οι επιχειρήσεις της πόλης μας που θέλουν να συμμετέχουν στη δράση μπορούν να επικοινωνούν με τη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας στα τηλ. 2682026013 ή 6944983045
mypreveza.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου