Συναυλίες, χοροί και θεάματα στα «Ασημένια Χριστούγεννα»! Πλούσια η ψυχαγωγική «ατζέντα» της τρέχουσας εβδομάδας | Epirus World

Συναυλίες, χοροί και θεάματα στα «Ασημένια Χριστούγεννα»! Πλούσια η ψυχαγωγική «ατζέντα» της τρέχουσας εβδομάδας

Μύθοι, θρύλοι, μαγικά, ακροβατικά, παιχνίδια, δράσεις και θεάματα για όλους υπόσχονται τα «Ασημένια Χριστούγεννα» στο Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο Ιωαννίνων!
Πέρα όμως από τα συναρπαστικά παιχνίδια που όλοι μπορούν να απολαύσουν, το Ασημένιο Χριστουγεννιάτικο Πάρκο φιλοξενεί, σε καθημερινή βάση, εκδηλώσεις και ψυχαγωγικά θεάματα για όλες τις ηλικίες και για κάθε γούστο! Για την τρέχουσα εβδομάδα λοιπόν το πρόγραμμα είναι πλούσιο και περιλαμβάνει μουσικές, χορούς, συναυλίες και πολλές ακόμα δράσεις, με τη συμμετοχή πολιτιστικών συλλόγων των Ιωαννίνων, σχολών χορού αλλά και γνωστών καλλιτεχνών.
Πιο αναλυτικά, σήμερα, Τετάρτη (13/12), ώρα 19.00 το Funk Jazz – blues συγκρότημα Umbrella (φωνή, πλήκτρα, τύμπανα, σαξόφωνο) θα δώσει συναυλία στην ανοικτή μουσική σκηνή των «Ασημένιων Χριστουγέννων».
Το ερχόμενο Σάββατο (16/12), ώρα 12.00, το «μενού» περιλαμβάνει παραδοσιακούς χορούς από τα παιδικά τμήματα του Συλλόγου Συρρακιωτών Ιωαννίνων. Επίσης, στις 18.00 θα ακολουθήσει παράσταση μοντέρνου χορού από τη Σχολή MS Hall of Dance. Την ίδια ημέρα (Σάββατο, 16/12), ώρες 10.00 έως 15.30, θα γίνει παιδικό εργαστήρι από το Εθνικό Πάρκο Βόρειας Πίνδου, τον Φορέα Διαχείρισης Λίμνης Παμβώτιδας και το Εθνικό Πάρκο Τζουμέρκων στον χώρο της εκπαιδευτικής δράσης των «Ασημένιων Χριστουγέννων».
Την Κυριακή (17/12) ώρα 12.00 τα τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κατσικά θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς απ’ όλη την Ελλάδα. Στις 18.00 θα ακολουθήσει παράσταση μοντέρνου χορού από τη Σχολή Γιάννας Νέσση, ενώ οι εκδηλώσεις της ημέρας θα κορυφωθούν στις 19.00 με συναυλία του πολυτάλαντου τραγουδιστή και ηθοποιού Κωνσταντίνου Φραντζή!
***

Υπενθυμίζεται ότι τα «Ασημένια Χριστούγεννα» λειτουργούν καθημερινά, Δευτέρα με Κυριακή, από τις 10 το πρωί. Όλες οι γιορτινές δράσεις ξεκινούν από τις 11 κάθε πρωί, είναι στεγασμένες και απολύτως προφυλαγμένες. Η είσοδος στο Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο Ιωαννίνων είναι δωρεάν για όλους!

Περισσότερες πληροφορίες για τα «Ασημένια Χριστούγεννα στο: www.asimeniaxristougenna.gr.
Share on Google Plus

About Ειρήνη Σολδάτου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου