Χριστουγεννιάτικο το κλίμα στην Πρέβεζα – Άνοιξε τις «πύλες» του το Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Χαράς | Epirus World

Χριστουγεννιάτικο το κλίμα στην Πρέβεζα – Άνοιξε τις «πύλες» του το Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Χαράς

Η «μαγεία» των Χριστουγέννων περιβάλει από το βράδυ της Παρασκευής την πόλη της Πρέβεζας, μετά και την έναρξη του Χριστουγεννιάτικου χωριού της χαρά, της πιο γιορτινής γωνιάς της Πρέβεζας.



Για 6 συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Πρέβεζας συνεχίζει να πραγματοποιεί αυτή την προσπάθεια προσφέροντας μια άκρως εορταστική ατμόσφαιρα στους Δημότες καθ’ όλη την διάρκεια λειτουργίας του Χωριού.

Μικροί και μεγάλοι βρέθηκαν στα χθεσινά εγκαίνια και απόλαυσαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και παραδοσιακά κάλαντα, από την Παραδοσιακή ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου και του 2ου δημοτικού σχολείου Πρέβεζας και ξεχωριστές χορογραφίες , ενώ την παράσταση έκλεψε για ακόμα μία χρονιά ο Αϊ Βασίλη που έφτασε στο χώρο όχι με έλκηθρο,αλλά πάνω σε μια λευκή άμαξα που αντί για ταράνδους , οδηγούσε ένα άλογο.



Tους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαΐλης ο οποίος μεταξύ άλλων σημείωσε ότι το Χριστουγεννιάτικο χωριό άνοιξε και φέτος για τους κατοίκους και τους επισκέπτες στέλνοντας μηνύματα αγάπης , ελπίδας και αισιοδοξίας κόντρα στα σημεία των καιρών, ενώ πρόσθεσε ότι στήθηκε από ανθρώπους που αγαπούν και προσφέρουν στο τόπο, ευχόμενος παράλληλα σε όλους καλές γιορτές .



Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό θα παραμείνει ανοικτό έως τις 6 Ιανουαρίου, ενώ καθημερινά θα πραγματοποιούνται δράσεις όπως δημιουργικά εργαστήρια, διαδραστικά παιχνίδια, εργαστήρι ζαχαροπλαστικής, αφήγηση παραμυθιών, ζωγραφική προσώπου κ.α. Παράλληλα καθημερινές θα είναι οι εκδηλώσεις από συλλόγους και σχολεία της πόλης με μουσική και χορό, ενώ πολλές θα είναι και οι εκπλήξεις.

Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου