Συνάντηση με τον Υπουργό για την τύχη του ΤΕΙ | Epirus World

Συνάντηση με τον Υπουργό για την τύχη του ΤΕΙ

Συνάντηση των φορέων της Θεσπρωτίας με τον Υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου ζητά ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Γιόγιακας με αντικείμενο την τύχη του τμήματος του ΤΕΙ που λειτουργεί στην πόλη της Ηγουμενίτσας.

Ο κ. Γιόγιακας, αναφέρει στην επιστολή προς τον Υπουργό, την διαφωνία όλων στο σχέδιο για κατάργηση του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και τονίζει ότι το τμήμα όχι μόνο πρέπει να διατηρηθεί αλλά και να αναβαθμιστεί.

Σύμφωνα με την επιστολή του βουλευτή, η Επιτροπή που επεξεργάζεται το σχέδιο συγχώνευσης φαίνεται ότι ήδη έχει αποφασίσει την κατάργηση. «Στο βαθμό που συμφωνούμε στην ανάγκη να αναβαθμιστεί η τριτοβάθμια εκπαίδευση στην Ήπειρο, θα ήταν χρήσιμη μια συνάντηση μαζί σας τις αμέσως επόμενες ημέρες στην οποία οι εκπρόσωποι φορέων της Ηγουμενίτσας θα έχουμε την ευκαιρία να σας εξηγήσουμε τις θέσεις μας», τονίζει στην επιστολή του ο κ. Γιόγιακας.

Απομένει να δούμε την απάντηση του Υπουργού...
epiruspost.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου