Το Φανάρι πνίγονταν και ο Δήμαρχος με την ομιλία του! | Epirus World

Το Φανάρι πνίγονταν και ο Δήμαρχος με την ομιλία του!

Οι περισσότεροι δήμοι της Ηπείρου εξακολουθούν να μετρούν ζημιές από την κακοκαιρία του τριημέρου. Οι ανακοινώσεις που φτάνουν άλλωστε αποδεικνύουν και το μέγεθος των προβλημάτων αλλά και την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για την αποκατάσταση.

Ο Δήμος Πάργας ωστόσο βρήκε τον τρόπο, ακόμη και μέσα σε αυτές τις συνθήκες να πρωτοτυπήσει!!!

Παρότι η Δημοτική Ενότητα Φαναρίου παραμένει κάτω από τα νερά, πολλές μονάδες έχουν υποστεί τεράστιες ζημιές στα χωριά και οι κάτοικοι καταγγέλλουν σημεία και τέρατα, ο Δήμος επέλεξε να ανακοινώσει την... παρέμβαση του Δημάρχου στο συνέδριο της ΚΕΔΕ!

Προφανώς αξιολογήθηκε ως σημαντικότερο αυτό το γεγονός από τις πληγές που άφησε η κακοκαιρία... Ίσως πάλι κάποιοι στο Δήμο να θεωρούν ότι οι κάτοικοι συνήθισαν να ζουν με τις πλημμύρες και τις ζημιές, ως εκ τούτου δεν συμβαίνει και τίποτα σπουδαίο..

Άλλωστε τα νερά δεν έφτασαν μέχρι την πλατεία Καναλακίου όπου βρίσκεται το δημαρχείο για να θεωρηθεί ότι ανέκυψε πρόβλημα..

Έτσι λοιπόν έχει μεγαλύτερη αξία για τους κατοίκους του Δήμου Πάργας να μάθουν τι είπε ο δήμαρχός τους στο συνέδριο της ΚΕΔΕ, παρά να πληροφορηθούν τις ενέργειες για την αποκατάσταση των ζημιών...

Σημειώνεται δε ότι η βασική πρόταση του δημάρχου είναι να υπάρξει ειδικό πρόγραμμα για την χρηματοδότηση των ορεινών και μικρών δήμων της χώρας... Ο Δήμος Πάργας άραγε ανήκει στους ορεινούς ή τους μικρούς;
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου