«ΖΩ στην Πρέβεζα…AγοράΖΩ και ΣτηρίΖΩ» | Epirus World

«ΖΩ στην Πρέβεζα…AγοράΖΩ και ΣτηρίΖΩ»

«ΖΩ στην Πρέβεζα…ΑγοράΖΩ και ΣτηρίΖΩ» με αυτή τη δράση θα βρεθεί και φέτος στο Χριστουγεννιάτικο χωριό της Χαράς η Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας για την στήριξη της τοπικής αγοράς, τόσο την παραμονή των Χριστουγέννων όσο και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με πολλά και πλούσια δώρα από τις επιχειρήσεις της Πρέβεζας που χρειάζονται την στήριξη όλων μας για να συνεχίσουν να προσφέρουν και να υπάρχουν . Η Δημοτική Ραδιοφωνία τις δύο αυτές ημέρες θα «φορέσει» τα γιορτινά της και θα σας περιμένει από τις 12 το μεσημέρι στο «Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Χαράς» με ευχές, τραγούδια, κάλαντα αλλά και πολλά και πλούσια δώρα προσφορά των καταστηματαρχών της πόλης και τους οποίους καταστηματάρχες η Δημοτική Ραδιοφωνία τους ευχαριστεί πολύ , καθώς τα δώρα που έχουν συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής είναι πολλά και πλούσια και περιμένουν όλους εσάς. Τα δώρα θα γίνουν δικά σας με δωρεάν λαχνούς που θα προμηθευτείτε στο χώρο τις ώρες της γιορτής. Σε όλα τα σπιτάκια του χωριού από νωρίτερα και μέχρι τις 4 το απόγευμα θα γίνονται δωρεάν δράσεις για τους μικρούς μας φίλους με την πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών.

Με τη λίστα να μεγαλώνει καθημερινά από τις επιχειρήσεις της Πρέβεζας. Οι επιχειρήσεις της πόλης μας που θέλουν να συμμετέχουν στη δράση μπορούν να επικοινωνούν με τη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας στα τηλ. 2682026013 ή 6944983045
mypreveza
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου