Στη δημοσιότητα οι μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου… Μεγάλη η λίστα και για την Ήπειρο | Epirus World

Στη δημοσιότητα οι μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου… Μεγάλη η λίστα και για την Ήπειρο

Στα.. μανταλάκια κρέμασε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων χιλιάδες φυσικά και νομικά πρόσωπα, οφειλέτες του Δημοσίου ή και των ασφαλιστικών ταμείων «στο πλαίσιο των ενεργειών πληροφόρησης και ενημέρωσης των πολιτών, εμπέδωσης της φορολογικής δικαιοσύνης έναντι των συνεπών φορολογουμένων, καθώς και φορολογικής συμμόρφωσης».
Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα ονόματα όσων χρωστούν το ποσό για πάνω από ένα έτος και παρά το γεγονός ότι ειδοποιήθηκαν για να τακτοποιήσουν την οφειλή τους αδιαφόρησαν,.
Από τις λίστες εξαιρούνται οι περιπτώσεις, για τις οποίες έχει χορηγηθεί στον οφειλέτη ρύθμιση ή διευκόλυνση τμηματικής καταβολής των ληξιπρόθεσμων χρεών του και με την προϋπόθεση ότι αυτός είναι συνεπής με τους όρους της, καθώς και όταν έχει χορηγηθεί αναστολή καταβολής των οφειλών του.
Επίσης, ακολουθώντας σχετική γνωμοδότηση της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, εξαιρούνται οι οφειλέτες (φυσικά πρόσωπα), των οποίων η οριστικοποίηση της οφειλής δεν έχει τελεσιδικήσει μέχρι σήμερα.
adae2
Στην Ήπειρο είναι δεκάδες τα νομικά πρόσωπα με χρέη στο δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία, όπου σε ορισμένες περιπτώσεις μετρούν μέχρι και δεκαετίες!!
Συνεταιριστικές επιχειρήσεις, ξενοδοχειακές μονάδες, εταιρίες που για αρκετά χρόνια είχαν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον αλλά και ποδοσφαιρικές ομάδες περιλαμβάνονται στους μεγαλοοφειλέτες.
Αναλυτικά
forolista1
forolista2
forolista3
forolista4
forolista5
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου