Χτύπησε εξάχρονο με το αυτοκίνητο και του επιτέθηκαν οι συγγενείς του παιδιού | Epirus World

Χτύπησε εξάχρονο με το αυτοκίνητο και του επιτέθηκαν οι συγγενείς του παιδιού

Ένα 6χρονο αγοράκι τραυματίστηκε σοβαρά στη Λαμία, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο. Η παράσυρση έγινε λίγο πριν τις 14:00, στην οδό Α. Παπανδρέου, μπροστά στο ξενοδοχείο «Φθία».
Το 6χρονο αγοράκι επέστρεφε από το σχολείο και όπως υποστήριξε ο οδηγός του αυτοκινήτου, πετάχτηκε ξαφνικά στον δρόμο. Ο οδηγός φρενάρισε, αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει το κακό και πήρε το παιδάκι κάτω από τις ρόδες.
Στο σημείο ακολούθησε πανικός, αφού τα ουρλιαχτά της μάνας ακούστηκαν πολλά τετράγωνα μακριά. Το παιδάκι πήρε αμέσως διερχόμενο αυτοκίνητο και το μετέφερε στο νοσοκομείο Λαμίας, ενώ οι συγγενείς του παιδιού επιτέθηκαν στον 40χρονο οδηγό, ο οποίος μάταια προσπαθούσε να δικαιολογηθεί.
Όταν έφτασε η Αστυνομία, βρήκε τον οδηγό του αυτοκινήτου μέσα στα αίματα και τους Ρομά εξαγριωμένους, αφού σε λίγη ώρα στο σημείο είχαν συγκεντρωθεί αρκετοί. Οι αστυνομικοί τελικά κατάφεραν να τους ηρεμήσουν και εξετάζουν τις ακριβείς συνθήκες της παράσυρσης, ενώ ακόμη δεν υπάρχει ενημέρωση για την τύχη του άτυχου αγοριού.
Περισσότερες ειδήσεις για τη Στερεά Ελλάδα στο lamiareport.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου