Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Περάματος Ιωαννίνων "Το Σπήλαιο" πραγματοποίησε την Χριστουγεννιάτικη εορτή του | Epirus World

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Περάματος Ιωαννίνων "Το Σπήλαιο" πραγματοποίησε την Χριστουγεννιάτικη εορτή του

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Περάματος Ιωαννίνων "Το Σπήλαιο" πραγματοποίησε την Χριστουγεννιάτικη εορτή και ευχαριστεί θερμά όλους τους συντελεστές, συμμετέχοντες για την επιτυχή πραγματοποίηση της και την αυθεντική ανάδειξη των παραδοσιακών εθίμων. Στην εκδήλωση διασκέδασαν μικροί και μεγάλοι με το πρόγραμμα το οποίο περιελάμβανε: 

Αναχώρηση προς όλες τις επιχειρήσεις της Δημ. Ενότητας Περάματος ψάλλοντας τα κάλαντα με τη συνοδεία μουσικών οργάνων. Αναβίωση παραδοσιακού Χριστουγεννιάτικου εθίμου «Τα Σπάργανα του Χριστού» Παρουσίαση καλάντων, χορών και εθίμων του δωδεκαημέρου από διάφορες περιοχές της Ελλάδος από τα τμήματα Παραδοσιακών χορών Μικρή συναυλία με το μουσικό σχήμα Περάματος. Διασκέδαση με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια, από όλη την Ελλάδα με τη συνοδεία ορχήστρας. Στο χώρο του Συλλόγου κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης συγκεντρώθηκαν χρήσιμα είδη για πρόσφυγες και ευπαθείς ομάδες. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Περάματος Ιωαννίνων «Το Σπήλαιο» εκφράζει τις πιο βαθιές ευχές για υγεία ευτυχία και δημιουργία καθώς και το νέο έτος να γεννά δράση, συμμετοχικότητα και αλληλεγγύη.
Με εκτίμηση το Δ.Σ
epirusgate
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου