Βουνοπλαγιά… Χρειάζονται… τρακτέρ για να φτάσουν στα σπίτια τους! | Epirus World

Βουνοπλαγιά… Χρειάζονται… τρακτέρ για να φτάσουν στα σπίτια τους!

«Εμείς στη Βουνοπλαγιά βρήκαμε και δέντρο να στολίσουμε και φωτάκια να βάλουμε.. Αλλά χάσαμε το δρόμο και δεν έχουμε τρακτέρ για να φτάσουμε...». Αυτή είναι η επισήμανση αναγνώστη μας, ο οποίος προσπαθεί να περιγράψει την κατάσταση με την οποία βρίσκονται καθημερινά εκατοντάδες κάτοικοι της περιοχής.
Κι αν τα λόγια είναι δύσκολα να περιγράψουν αυτό που βιώνουν, το κάνουν στο μέγιστο βαθμό οι φωτογραφίες.
Εικόνες του δρόμου που είναι υποχρεωμένοι να διασχίζουν καθημερινά είτε για να φτάσουν στα σπίτια τους είτε για να πάνε στη δουλειά τους.
bounoplagia dromos1
Μισό χιλιόμετρο περίπου από το Νοσοκομείο Χατζηκώστα. Και ο δρόμος, είσοδος για την Βουνοπλαγιά, παρουσιάζει αυτή την εικόνα... Σαν να πρόκειται για εμπόλεμη ζώνη.
Δικαιολογημένη η αγανάκτηση των κατοίκων.. Δικαιολογημένη και η οργή τους. Άλλωστε αυτό που ζητούν είναι το αυτονόητο.. Έναν αξιοπρεπή δρόμο για να μπορούν να μετακινούνται. Κι αυτό απαιτούν από τον Δήμο Ζίτσας, ο οποίος έχει γίνει αποδέκτης των διαμαρτυριών τους!
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου