Οι κληρώσεις για τη χριστουγεννιάτικη λοταρία αποδείξεων | Epirus World

Οι κληρώσεις για τη χριστουγεννιάτικη λοταρία αποδείξεων

Ολοκληρώθηκε η ανάρτηση των λαχνών που κερδίζουν από 1.000 στις δέκα φορολοταρίες που πραγματοποίησε το υπουργείο Οικονομικών και η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές που έγιναν τους μήνες Ιανουάριο - Σεπτεμβρίου και τον Νοέμβριο.

Υπενθυμίζεται ότι συνολικά από τις δέκα κληρώσεις αναδείχθηκαν συνολικά 10.000 τυχεροί που θα λάβουν από 1.000 ευρώ, με την καταβολή των χρημάτων να έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 29 Δεκεμβρίου 2017. 

Οι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερώνονται στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ στη διεύθυνση www.aade.gr  και από εκεί στις «Δημόσιες Κληρώσεις», όπου θα μπορούν να δουν εάν είναι ανάμεσα στους τυχερούς.

Επίσης το υπουργείο Οικονομικών σε συνεργασία με την ΑΑΔΕ θα αποστείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στον προσωπικό λογαριασμό των τυχερών στο TAXIS.

Η επόμενη κλήρωση που θα αφορά στις δαπάνες του Δεκεμβρίου θα γίνει στο τέλος Ιανουαρίου.

Υπενθυμίζεται ότι οι αριθμοί των λαχνών έχουν ήδη αναρτηθεί στο TAXIS και ο κάθε φορολογούμενος μπορεί να ενημερωθεί για το πόσους και ποιούς έχει στην κατοχή του με τη χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασής του σ' αυτό.
epiruspost.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου