Πότε θα πληρωθεί το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης | Epirus World

Πότε θα πληρωθεί το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης

Πριν από τα Χριστούγεννα θα καταβληθεί πιθανότατα το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης στους δικαιούχους οι αιτήσεις των οποίων εγκρίθηκαν έως τις 30 Νοεμβρίου.
Ο Δημήτρης Καρέλλας, γενικός γραμματέας Πρόνοιας, αποκάλυψε ότι το κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης θα δοθεί νωρίτερα φέτος, δηλαδή στις 22 Δεκεμβρίου.
Το βοήθημα αρχίζει από τα 200 και φτάνει έως και τα 900 ευρώ για πολυμελείς οικογένειες που δοκιμάζονται σε σκληρές συνθήκες φτώχειας.
Έως και 900 ευρώ τον μήνα λαμβάνουν με το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλλεγγύης πολυμελείς οικογένειες που ζουν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας.
Το ποσό που εγγυάται το πρόγραμμα, ξεκινά από τα 200 ευρώ για μονοπρόσωπα νοικοκυριά, προσαυξάνεται κατά 100 ευρώ για κάθε επιπλέον ενήλικο μέλος και κατά 50 ευρώ για κάθε παιδί, με ανώτατο όριο τα 900 ευρώ.
Οι δικαιούχοι μπορούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα, ανά πάσα στιγμή, με βάση το εισόδημα του τελευταίου εξαμήνου (1.200-5.400 ευρώ).
Η ηλεκτρονική πλατφόρμα είναι συνδεδεμένη με τις υπόλοιπες οικονομικές υπηρεσίες, προκειμένου να διασταυρώνεται ό,τι δηλώνει ο υποψήφιος και εξαιρετικά φιλική, καθώς δίνει άμεση απάντηση για το εάν είναι κάποιος δικαιούχος ή όχι.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου