ΓΙΑΝΝΕΝΑ:Γνωστοί… παραμυθάδες αφηγούνται ιστορίες στα «Ασημένια Χριστούγεννα» | Epirus World

ΓΙΑΝΝΕΝΑ:Γνωστοί… παραμυθάδες αφηγούνται ιστορίες στα «Ασημένια Χριστούγεννα»

Μύθοι, θρύλοι, μαγικά, ακροβατικά, παιχνίδια, μουσικές, χοροί και θεάματα περιμένουν τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες των «Ασημένιων Χριστουγέννων» στο Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο Ιωαννίνων! Οι μέρες μετρούν πλέον αντίστροφα ως τα Χριστούγεννα και για τη νέα εβδομάδα το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και δράσεων στο γιορτινό θεματικό χωριό είναι πλούσιο και γεμάτο όμορφες εκπλήξεις. Συγκεκριμένα, αύριο, Τρίτη (19/12), ώρα 19.30, ο Χορευτικό Όμιλος Ιωαννίνων (Χ.Ο.Ι.) θα παρουσιάσει στην κεντρική σκηνή των «Ασημένιων Χριστουγέννων» χορούς απ’ όλη την Ελλάδα. Την ερχόμενη Τετάρτη (20/12) στο Σπίτι του Παραμυθά στα «Ασημένια Χριστούγεννα» φιλοξενείται η αγαπημένη διάσημη γιαγιά της ελληνικής τηλεόρασης Τιτίκα Σαριγκούλη, η οποία από τις 17.00 έως τις 21.00 θα αφηγηθεί στους μικρούς επισκέπτες του θεματικού χωριού Χριστουγεννιάτικες ιστορίες. 

Και αυτή είναι μόνο η αρχή, αφού πολλοί ακόμα γνωστοί ηθοποιοί θα επισκεφθούν τα Ιωάννινα αποκλειστικά και μόνο για να βρεθούν στα «Ασημένια Χριστούγεννα» και να μεταφέρουν με τις ιστορίες τους τα παιδιά σε κόσμους μαγικούς και ονειρεμένους. Η συμμετοχή στη δράση είναι δωρεάν. Την Παρασκευή (22/12) τη σκυτάλη θα παραλάβει στις 19.00 η γνωστή Γιαννιώτικη μπάντα των Folk n’ Roll, η οποία θα κάνει ένα πρόγραμμα με κομμάτια που «παντρεύουν» την παραδοσιακή Ηπειρώτικη μουσική με το rock n’ roll. Καλεσμένος – έκπληξη της βραδιάς θα είναι ο αγαπημένος ηθοποιός και μουσικός Νίκος Καλογερόπουλος, ο οποίος θα διαβάσει παραμύθια παρέα με τα παιδιά και θα τραγουδήσει σε μία μοναδική guest εμφάνιση! Το Σάββατο (23/12), ώρα 12.00 θα ανέβουν στη σκηνή των «Ασημένιων Χριστουγέννων» τα χορευτικά τμήματα του Πνευματικού Κέντρου Αγίου Νικολάου Κοπάνων. Την ίδια ημέρα, στις 19.00 σειρά έχει άλλο ένα γνωστό Γιαννιώτικο συγκρότημα, οι Felony Case Band, oι οποίοι θα παίξουν hard rock κομμάτια. Παράλληλα, όλα τα απογεύματα αυτής της εβδομάδας, το Εθνικό Πάρκο Τζουμέρκων διεξάγει στα «Ασημένια Χριστούγεννα» εικαστικά εργαστήρια με οικολογικό περιεχόμενο για παιδιά.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου