Το ραντεβού με Αλαρντάις για το μέλλον του Μιραλάς | Epirus World

Το ραντεβού με Αλαρντάις για το μέλλον του Μιραλάς

Στην τελική ευθεία το θέμα Μιραλάς για την Έβερτον, με τον Αλαρντάις να ζητά να μιλήσει πρώτος με εκτός πλάνων παίκτες όπως ο Μιραλάς.
Σύμφωνα με τα όσα απορρέουν από την Αγγλία και από ρεπορτάζ όπως της Daily Mail ο κόουτς της Έβερτον, Σαμ Αλαρντάις, προτίθεται να κάνει ατομικά ραντεβού με όλους τους παίκτες που δείχνουν εκτός πλάνων. Μέσα σε αυτούς και ο Μιραλάς. Ο Αλαρντάις αφήνει να εννοηθεί πως εάν δει κάποια διαφοροποίηση στην στάση τους ή την συμπεριφορά τους ή τα... θέλω τους μπορεί να αλλάξει γνώμη, πάντα με βάση τις πληροφορίες από το Νησί.
Ο έμπειρος τεχνικός έκανε και δηλώσεις ξεκαθαρίζοντας ότι οι παίκτες με τους οποίους θα κάνει κουβέντα θέλει να είναι ειλικρινείς και σωστοί απέναντί του για τις προθέσεις τους. Να του πουν το τι πραγματικά θέλουν για το μέλλον τους. Στο πλάνο του πάντως όπως επίσης αναφέρεται υπάρχει το να... κόψει ορισμένους ποδοσφαιριστές από το υπάρχον ρόστερ.
Πηγή: gazzetta.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου