Έκτακτη ενίσχυση 300.000 ευρώ στον Δήμο Πρέβεζας για την αντιμετώπιση της έκτακτης κατάστασης από τις φυσικές καταστροφές | Epirus World

Έκτακτη ενίσχυση 300.000 ευρώ στον Δήμο Πρέβεζας για την αντιμετώπιση της έκτακτης κατάστασης από τις φυσικές καταστροφές

Στο πλαίσιο των ειδικών μέτρων που λαμβάνει η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της έκτακτης κατάστασης, από την πρωτοφανή βροχόπτωση, στον Νομό Πρέβεζας, ο υπουργός Εσωτερικών, κ. Πάνος Σκουρλέτης, ανταποκρινόμενος, χωρίς καθυστέρηση, στο αίτημα που υπέβαλε ο Δήμος Πρέβεζας, ενέκρινε, εκτάκτως, οικονομική ενίσχυση ύψους 300.000 ευρώ.

Με αυτά τα χρήματα θα καλυφθούν άμεσα και, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, οι πρώτες ανάγκες στα δίκτυα και τις υποδομές του Δήμου Πρέβεζας, που επλήγη από την κακοκαιρία των τελευταίων ημερών.

Ειδικότερα, η έκτακτη οικονομική ενίσχυση του Δήμου Πρέβεζας θα υλοποιηθεί με χρέωση του λογαριασμού του υπουργείου Εσωτερικών: «Πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες στους Ο.Τ.Α. Α’ και Β’ βαθμού της χώρας», που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για αυτούς τους λόγους.
mypreveza.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου