ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία 1-1 | Epirus World

ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία 1-1

«Κολλημένοι» με το 1-1 παραμένουν ΠΑΣ Γιάννινα και Λαμία! Τέταρτη σερί ισοπαλία με αυτό το σκορ για τους Γιαννιώτες, τέταρτη σε ενάμιση μήνα για την ομάδα του Τεννέ που «έκλεψε» το αποτέλεσμα χάρη στον Μελίσσα. Και οι δύο ομάδες παραμένουν πάντως... κολλημένες στο κάτω μισό της βαθμολογίας.Ο ΠΑΣ ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του α' ημιχρόνου, όμως δεν μπορούσε να «σπάσει» τη γερή άμυνα της Λαμίας και μόνο στο 29' απείλησε ουσιαστικά, όταν ο Κόντε συνδυάστηκε με τον Γιάκο κι αυτός σούταρε στη γωνία, για να αποκρούσει ο Μελίσσας. Στο β' ημίχρονο ο ΠΑΣ άσκησε ασφυκτική πίεση, που καρποφόρησε στο 64', όταν ο Ναδάλες εκτέλεσε κόρνερ και ο Μαυροπάνος με δυνατή κεφαλιά έκανε το 1-0. Ωστόσο, η Λαμία δεν έχει πει την τελευταία λέξη και στο 77' ισοφάρισε με τον ίδιο τρόπο. Ο Πίτι εκτέλεσε κόρνερ και ο νεοεισελθών Τσούκαλος με κεφαλιά έκανε το 1-1. Στο 92' και μέσα από την περιοχή, ο Γιάκος έπιασε ανάποδο «ψαλίδι» και ο Μελίσσας έκανε την απόκρουση του αγώνα. Ετσι, το 1-1 ήταν το τελικό σκορ.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Λίλα, Ναδάλες, Μιχαήλ (46' Σκόνδρας), Γιάκος, Κόντε, Μαυροπάνος, Τζημόπουλος, Αποστολόπουλος (72' Μπουκουβάλας), Μανθάτης, Σολτάνι (61' Χαλκιαδάκης).
 ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Μελίσσας, Μπουλούλης (77' Φράγκος), Παπαργυρίου (57' Καραγιάννης), Κουκόλης, Ασίγκμπα, Βασιλαντωνόπουλος, Όμο, Μπλάζιτς, Πίτι, Αναστασόπουλος, Βουό (69' Τσούκαλος).

epirusgate
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου