ΠΡΕΒΕΖΑ:Yποστηρικτική μελέτη για την υδροδότηση του δικτύου του Λούρου από τις Πηγές Σκάλας | Epirus World

ΠΡΕΒΕΖΑ:Yποστηρικτική μελέτη για την υδροδότηση του δικτύου του Λούρου από τις Πηγές Σκάλας

Την εκπόνηση υποστηρικτικής μελέτης που αφορά την υδροδότηση του δικτύου του Λούρου από τις Πηγές Σκάλας αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας στην τελευταία του συνεδρίαση. 

Η οριστική μελέτη του έργου έχει ήδη εκπονηθεί από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου ωστόσο για την ωρίμανσή της απαιτείται η εκπόνηση μελέτης περιβαλλοντικών όρων που θα περιλαμβάνει την αδειοδότηση των γεωτρήσεων που θα γίνουν. 

Η οριστική μελέτη με την αίτηση για άδεια χρήσης νερού από τις πηγές Σκάλας η σύνταξη της περιβαλλοντικής μελέτης πρέπει άμεσα να εκπονηθεί καθότι αφορά παροχή δικτύου ύδατος πάνω από 100.000 χιλ.κυβικών μέτρων ετησίως ενώ γειτνιάζει με αρχαιολογικά ευρήματα. 

Το έργο όταν κατασκευαστεί , θα αξιοποιήσει το υδάτινο δυναμικό της Σκάλας ενώ θα ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό το υφιστάμενο δίκτυο ύδρευσης του Λούρου επιλύοντας προβλήματα υδροδότησης που παρουσιάζονται κυρίως τους θερινούς μήνες.
epirusgate
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου