Η Τus Air διαφημίζει τα Γιάννινα και πουλά εισιτήρια! | Epirus World

Η Τus Air διαφημίζει τα Γιάννινα και πουλά εισιτήρια!

Με μία εντυπωσιακή φωτογραφία των Ιωαννίνων στην πρώτη της σελίδα, η Κυπριακή Tus Airways διαφημίζει τις πτήσεις από την Λάρνακα προς την Ηπειρωτική πρωτεύουσα ξεκινώντας συνάμα και την διάθεση των εισιτηρίων.

Μάλιστα προς το παρόν προσφέρει εισιτήριο ακόμη και στην τιμή των 100 ευρώ, αρκετά χαμηλότερα δηλαδή από την γραμμή Αθήνα Γιάννινα.

Οι πτήσεις της Κυπριακής εταιρίας ξεκινούν στις 16 Φεβρουαρίου και είναι οι πρώτες διεθνείς στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων.

Διευκρινίζεται ότι οι πτήσεις από την Κοπεγχάγη που εγκαινίασε πριν μερικούς μήνες η τουριστική Apollo είναι τσάρτερ.

Με δεδομένο ότι λύνεται το πρόβλημα των καυσίμων, το αεροδρόμιο Ιωαννίνων αναμένεται να βρεθεί το επόμενο διάστημα στα προγράμματα κι άλλων εταιριών από το εξωτερικό.

Αξιοσημείωτο πάντως είναι το μεγάλο ενδιαφέρον που εκδηλώνεται από την Γερμανία, όπου ζουν χιλιάδες απόδημοι, οι οποίοι ρωτούν επίμονα για την δρομολόγηση πτήσης προς τα Γιάννινα. Αντίστοιχο είναι το ενδιαφέρον και από την περιοχή.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου