Στον τελικό Rungreece είκοσι αθλητές από τα Γιάννινα | Epirus World

Στον τελικό Rungreece είκοσι αθλητές από τα Γιάννινα

Στον τελικό αγώνα των Rungreece θα πάρουν μέρος είκοσι αθλητές από τα Γιάννινα.

Η ομάδα αποτελείται από 10 άνδρες και 10 γυναίκες που προκρίθηκαν από τον αγώνα των 5 χλμ του RunGreece Ioannina 2017 με διαδικασίες που ήταν απόλυτα γνωστές πριν τον αγώνα αυτόν, και θα τρέξουν σε αγώνα 3χλμ την ημέρα της διεξαγωγής του Αυθεντικού Μαραθωνίου και θα τερματίσουν στο Παναθηναϊκό Στάδιο λίγο πριν τερματίσουν οι πρώτοι νικητές του Αυθεντικού Μαραθωνίου.

Τα έξοδα μετακίνησης, διαμονής και διατροφής της ομάδας θα καλυφθούν από την ευγενική χορηγία της ERGO Ασφαλιστική.

Στον αγώνα θα υπάρχει και ομαδική βαθμολογία, για τις ομάδες των 7 περιφερειών, και στις νικήτριες ομάδες των ανδρών και γυναικών θα δοθεί από τον μεγάλο χορηγό του RunGreece την WIND από 2.500 ΕΥΡΩ τα οποία θα διατεθούν με απόφαση των ομάδων σε φιλανθρωπικό οργανισμό της Περιφέρειας τους. Για την ομοιόμορφη παρουσία της ομάδας θα φροντίσει η Περιφέρεια Ηπείρου με την παροχή στην ομάδα αθλητικού μπουφάν και την ευχαριστούμε πολύ γι αυτό.

Την ομάδα της Περιφέρειας Ηπείρου αποτελούν οι:
Άνδρες: Γεωργίου Απόλλων, Τσιαμπούλας Ιωάννης, Πρωτόγερος Κων/νος, Τσιρώνης Βασίλειος, Εδεσσαίος Ιωάννης, Παππάς Σπυρίδων, Λιόλιος Ιωάννης, Παντούλας Βασίλειος, Πλαστήρας Βασίλειος, Γιαννίκος Γεώργιος.

Γυναίκες: Χασκή Ερμιόνη, Κόλε Διονυσία, Σκανδάλη Μερόπη, Καμηνά Τιτίκα, Τζαλοκώστα Δήμητρα, Τσατσούλη Σοφία, Τζαβάρα Σταυρούλα, Γιώτη Μαρία, Γεωργούλα Γεωργία, Παπαδοπούλου Δέσποινα.
epiruspost.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου