Λιμανάκι.. Υπό διάλυση η θεμελίωση… H υποχώρηση των νερών αποκαλύπτει τα προβλήματα | Epirus World

Λιμανάκι.. Υπό διάλυση η θεμελίωση… H υποχώρηση των νερών αποκαλύπτει τα προβλήματα

Η πρωτοφανής, για τα δεδομένα των τελευταίων ετών, πτώση στη στάθμη της λίμνης, έχει αναδείξει αρκετά και σοβαρά προβλήματα στην Παμβώτιδα.

Έτσι αποκαλύφθηκαν δεκάδες σημεία, στα οποία η λίμνη έχει μετατραπεί σε χωματερή... Αποκαλύφθηκαν τα προβλήματα στις εγκαταστάσεις της Λιμνοπούλας με πλέον χαρακτηριστικά αυτά στον πύργο της κωπηλασίας... Αποκαλύφθηκαν διαβρώσεις..

Αποκαλυπτικές όμως είναι και οι φωτογραφίες από το λιμανάκι, στο Πάρκο Κατσάρη. Καθώς τα νερά της λίμνης έχουν υποχωρήσει, «αποκαλύφθηκαν» τα θεμέλια του ξύλινου διαδρόμου που είχε κατασκευαστεί στον χώρο, δίπλα ακριβώς στο λιμανάκι.



Αυτό που μπορεί να διαπιστώσει ο καθένας, είναι ότι τα θεμέλια του διαδρόμου τον οποίο διασχίζουν καθημερινά εκατοντάδες πολίτες, αποτελούνται από συρματοκιβώτια.

Συρματοκιβώτια που ουσιαστικά έχουν καταστραφεί και δεν συγκρατούν τα υλικά με τα οποία ήταν γεμάτα.

Έτσι κάτω από τον διάδρομο έχουν δημιουργηθεί αρκετές κοιλότητες με υπαρκτό τον κίνδυνο κατάρρευσής του, με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται.



Η πτώση της στάθμης της λίμνης αναδεικνύει το πρόβλημα και συνάμα δίνει την ευκαιρία για την αποκατάστασή του. Κάτι για το οποίο έπρεπε ήδη να έχουν μεριμνήσει όλοι οι αρμόδιοι.

Άλλωστε έχουν συμπληρωθεί πάνω από δέκα χρόνια, από την στιγμή που κατασκευάστηκε το συγκεκριμένο έργο και η συντήρηση αποτελεί πλέον επιτακτική ανάγκη.
epiruspost.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου