Υποψήφιος στις εκλογές του Επιμελητηρίου Πρέβεζας στο πλευρό του Γιάννη Μπούρη και ο Αντώνης Ζαπουνίδης | Epirus World

Υποψήφιος στις εκλογές του Επιμελητηρίου Πρέβεζας στο πλευρό του Γιάννη Μπούρη και ο Αντώνης Ζαπουνίδης

Πρόκειται για ακόμα έναν σπουδαίο, άριστο και καταξιωμένο επαγγελματία που διεκδικεί θέση στο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Πρέβεζας με το Συνδυασμό του Γιάννη Μπούρη «Νέο Επιμελητήριο».

Ο Αντώνης Ζαπουνίδης Μηχανολόγος Μηχανικός Πτυχιούχος Μονωτής Din Certco Γερμανίας, υιός του Θεόδωρου Ζαπουνίδη, ίδρυσε το 2007 την Ζαπουνίδης Αντώνιος & Σια Ο.Ε, συνεχίζονταν την πολύ επιτυχημένη επαγγελματική πορεία του πατέρα του, ο οποίος δραστηριοποιήθηκε στο χώρο των μονώσεων από το 1988 και αυτή τη στιγμή η επιχείρηση του θεωρείται η καλύτερη στο είδος της στην Δυτική Ελλάδα και μια από τις καλύτερες στον Ελλαδικό χώρο.

Έχοντας λοιπόν μια τόσο δυνατή πορεία ως επαγγελματίας ο Αντώνης Ζαπουνίδης ευελπιστεί να προσφέρει ακόμα περισσότερα στον επαγγελματικό κόσμο της Πρέβεζας, μέσα από μια θέση ευθύνης στο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κατεβαίνοντας υποψήφιος στο εμπορικό τμήμα με τον συνδυασμό του Γιάννη Μπούρη.
mypreveza.gr
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου