Σε εξέλιξη τα έργα στους αρχαιολογικούς χώρους | Epirus World

Σε εξέλιξη τα έργα στους αρχαιολογικούς χώρους

Επίσκεψη στους αρχαιολογικούς χώρους της Νικόπολης και της Κασσώπης πραγματοποίησε ο πρόεδρος του Σωματείου Διάζωμα Σταύρος Μπένος συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Στράτο Ιωάννου, το Δήμαρχο Χρήστο Μπαΐλη, την Προϊσταμένη της Εφορίας Αρχαιοτήτων Πρέβεζας Ανθή Αγγέλη και άλλους.

Ο κ.Μπένος βρίσκεται στην περιοχή της Ηπείρου από την Κυριακή και κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχει συναντήσεις και επαφές για τα έργα που υλοποιούνται από το Διάζωμα και την Περιφέρεια στο πλαίσιο των "Πολιτιστικών Διαδρομών" των Αρχαίων Θεάτρων και τα οποία βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

«Η σκληρή δουλειά όλα αυτά τα χρόνια δίνει καρπούς.
Οι εργασίες προχωρούν με ταχείς ρυθμούς, καθώς οι αρχαιολόγοι μας και οι εργαζόμενοι δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και το αποτέλεσμα πραγματικά σε ανταμείβει.
Αξίζει να επισκεφτείτε το Αρχαίο Θέατρο της Νικόπολης» αναφέρει σε δήλωσή του στη δημοτική ραδιοφωνία Πρέβεζας ο αντιπεριφερειάσρχης Πρέβεζας κ. Στράτος Ιωάννου.
epiruspost
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου