Ρολόι στη μνήμη του Στρατηγού Βασιλείου θα αποκτήσει η Φιλιππιάδα | Epirus World

Ρολόι στη μνήμη του Στρατηγού Βασιλείου θα αποκτήσει η Φιλιππιάδα

Την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου και ώρα 10:00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο της  Φιλιππιάδας  συνοπτικός δημόσιος μειοδοτικός διαγωνισμός ανοικτής δημοπρασίας για την Κατασκευή του ρολογιού εις μνήμη του Στρατηγού Κωνσταντίνου & Αρχοντίας Βασιλείου.
Το Ρολόι θα κατασκευαστεί στην Πλατεία Γ.Γεννηματά, μπροστά από το Δημαρχιακό Μέγαρο Ζηρού στο σημείο που είναι σήμερα κατασκευασμένο το σιντριβάνι το οποίο θα απομακρυνθεί, σύμφωνα και με την μελέτη που έχει συνταχθεί από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου.
Ο Προϋπολογισμός του έργου είναι 40.000 ευρώ, ποσό το οποίο προήλθε από την εκποίηση κατάστημα 20,47 τετραγωνικών μέτρων στην οδό Κερασούντος 17 στην περιοχή Αμπελοκήπων Αθηνών, το οποίο κληροδότησε ο Στρατηγός Βασιλείου στο Δήμο Ζηρού με τον όρο ο Δήμος Φιλιππιάδας  να πουλήσει το κατάστημα και με τα χρήματα που θα εισπράξει να ανεγείρει, σε κεντρικό σημείο της Φιλιππιάδας, ρολόι.
Τηρώντας λοιπόν τον όρο της διαθήκης ο Δήμος Ζηρού προχώρησε στη σύνταξη μελέτης για την οποία προκήρυξε και τον συνοπτικό δημόσιο μειοδοτικό διαγωνισμό ανοικτής δημοπρασίας που θα πραγματοποιηθεί σε λίγες ημέρες.
Από την στιγμή της υπογραφής της σύμβασης με τον ανάδοχο του έργου, αυτό θα πρέπει να ολοκληρωθεί σε 6 μήνες, πράγμα που σημαίνει πως πολύ σύντομα η Φιλιππιάδα θα αποκτήσει ένα ρολόι που θα κοσμεί την πλατεία μπροστά από το Δημαρχιακό Μέγαρο.
mypreveza
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου