Το μήνυμα του Πίρλο για το «αντίο» | Epirus World

Το μήνυμα του Πίρλο για το «αντίο»

Ο Αντρέα Πίρλο έπαιξε για τελευταία φορά πριν κρεμάσει τα παπούτσια του και έστειλε το μήνυμά του για το «αντίο».
Ο Ιταλός μέσος αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη φανέλα της Νιου Γιορκ Σίτι, περνώντας ως αλλαγή στο 90’, προκειμένου να αποθεωθεί από το κοινό, καθώς είχε ανακοινώσει ότι θα αποσυρθεί με το τέλος της σεζόν. Και στη συνέχεια έστειλε το μήνυμά του με αφορμή το «αντίο».
Τελευταίο παιχνίδι στο MLS. Καθώς ο χρόνος μου στη Νιου Γιορκ Σίτι φτάνει στο τέλος του, θα ήθελα να πω μερικά λόγια. Θέλω να ευχαριστήσω όλους για την ευγένειά και την υποστήριξη που μου έδειξαν σε αυτήν την απίστευτη πόλη. Ευχαριστώ τους καταπληκτικούς οπαδούς, το προπονητικό επιτελείο και όσους εργάστηκαν στο παρασκήνιο, τους συμπαίκτες μου. Όχι μόνο η περιπέτειά μου στη Νέα Υόρκη φτάνει στο τέλος, αλλά και το ταξίδι μου ως ποδοσφαιριστής.
Γι' αυτό θα ήθελα να πάρω την ευκαιρία να ευχαριστήσω την οικογένεια και τα παιδιά μου για την υποστήριξη και την αγάπη που πάντα μου έδιναν, κάθε ομάδα που είχα την τιμή να αγωνιστώ, κάθε συμπαίκτη που είχα την ευχαρίστηση να παίξω μαζί, όλους τους ανθρώπους που έκαναν την καριέρα μου τόσο φανταστική και τέλος όλους τους φιλάθλους σε όλο τον πλανήτη που πάντα μου έδειχναν την υποστήριξή τους. Θα είστε πάντα μαζί μου και στην καρδιά μου», ήταν το μήνυμα του Πίρλο.
Πηγή: gazzetta.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου