ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: Με επιτυχία η εκδήλωση για τη σκλήρυνση κατά πλάκας | Epirus World

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: Με επιτυχία η εκδήλωση για τη σκλήρυνση κατά πλάκας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο Α' Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας η εκδήλωση με Θέμα:"Η σκλήρυνση κατά πλάκας σήμερα» που διοργάνωσε ο Σύλλογος Στήριξης και Αλληλεγγύης Ατόμων με Σκλήρυνση κατά πλάκας Ν. Θεσπρωτίας!!!

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας Βάσω Μαράκα η οποία ήρθε από την Αθήνα για την εκδήλωση.Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραϊμη-Μπότση , ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ηγουμενίτσας Δονάτος Μαρτίνης καθώς και αρκετοί αντιδήμαρχοι, ο περιφερειακός σύμβουλος Δημήτρης Δημάκος και η πρόεδρος του Κεντρικού Πρόληψης "Αριάδνη" Αλέκα Κοτσώνη !!!Τους ομιλητές παρουσίασε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Βασίλης Γεώργου και ήταν ο Καθηγητής Νευρολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Σπύρος Κονιτσιώτης, ο Λογοθεραπευτής Τάσος Μώκας και η Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Ειρήνη Θεοδωρίδη, οι οποίοι με τις εισηγήσεις τους καθήλωσαν το κοινό !!!

epirusgate
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου