Οι μανούλες και στα Γιάννινα θήλασαν κι έστειλαν μήνυμα | Epirus World

Οι μανούλες και στα Γιάννινα θήλασαν κι έστειλαν μήνυμα

Μαμάδες από τα Γιάννινα ενώθηκαν στο θεατράκι της Σκάλας για να στείλουν ένα δυνατό μήνυμα: Ο δημόσιος θηλασμός είναι δικαίωμα.. Οι γυναίκες πρέπει να θηλάζουν τα παιδιά τους και να προτιμούν το φυσικό τρόπο διατροφής από την αγορά σκευασμάτων.
Ανάλογες εκδηλώσεις έγιναν σε περισσότερες από πενήντα πόλεις της Ελλάδας. Οι μητέρες πραγματοποίησαν δημόσιο θηλασμό προτρέποντας όλες τις γυναίκες να κάνουν το ίδιο.
dimo thil2Φέτος η εκδήλωση που διοργανώνει το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας, συμπλήρωσε τον όγδοο χρόνο της με τεράστια επιτυχία.
Έδωσε την ευκαιρία ώστε η προώθηση, υποστήριξη, ενημέρωση, ενθάρρυνση και ανταλλαγή πληροφοριών, σχετικά με το μητρικό θηλασμό, να μην αποτελούν λέξεις σε ένα φυλλάδιο ή σε μια ομιλία, αλλά να μετατραπούν σε πράξη και εμπράκτως ως εικόνα και παρουσία να περάσουν «από μητέρα προς μητέρα».
epiruspost.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου