Πυροβολισμοί έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ | Epirus World

Πυροβολισμοί έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν λίγο πριν τις 20:00 το βράδυ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη, γεγονός που σήμανε συναγερμό στην Αστυνομία. Η περιοχή έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες άγνωστοι πυροβόλησαν, πιθανότατα διερχόμενοι με αυτοκίνητο, στο σημείο όπου υπήρχε διμοιρία των ΜΑΤ, χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί.
Επί τόπου έχουν μεταβεί αξιωματικοί της Ασφάλειας για να διευκρινίσουν τι ακριβώς έχει συμβεί, ενώ αναζητούνται οι δράστες.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ από τις αστυνομικές έρευνες, σε δρόμο δίπλα από τη Χαριλάου Τρικούπη έχουν εντοπιστεί τρεις κάλυκες.

«Ακούσαμε πυροβολισμούς. Ήταν 30-40 άτομα στο κτίριο»

«Κάθε εβδομάδα έχουμε επεισόδια και περιστατικά και κάποια στιγμή θα πρέπει να μπει ένα στοπ» ανέφερε στον ΑΝΤ1 ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης σχετικά με τη σημερινή, ένοπλη επίθεση εναντίον των γραφείων του κόμματος.
«Ακούσαμε πυροβολισμούς. Ήταν 30-40 άτομα στο κτίριο. Είναι κάτι που εμείς δυστυχώς το έχουμε ξαναζήσει με επίθεση στη Χαριλάου Τρικούπη. Κάθε εβδομάδα έχουμε επεισόδια και περιστατικά και κάποια στιγμή θα πρέπει να μπει ένα στοπ» είπε ο κ. Χρηστίδης.
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ δεν συνέδεσε την σημερινή επίθεση με την επικείμενη εκλογή προέδρου στον νέο πολιτικό φορέα της Κεντροαριστεράς: «Τα ζητήματα της ασφάλειας μας απασχολούν διαρκώς. Δεν θέλουμε να συνδέσουμε τέτοιου είδους περιστατικά με την εκλογή που έχουμε μπροστά μας. Σε κάθε περίπτωση θέλουμε να χυθεί πολύ γρήγορα άπλετο φως, να σταματήσουμε με τα άβατα, να δούμε τι γίνεται στο κέντρο της Αθήνας - και είναι ευτύχημα που δεν έχουμε ακόμα θρηνήσει ζωές στην Χαριλάου Τρικούπη» κατέληξε ο κ. Χρηστίδης. Α. Μακ.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου