Μαζική θανάτωση σκύλων στον Λούρο και τον Ωρωπό | Epirus World

Μαζική θανάτωση σκύλων στον Λούρο και τον Ωρωπό

Έντονες αντιδράσεις αλλά και ανησυχία έχει προκαλέσει η μαζική θανάτωση σκύλων στον Λούρο και τον Ωρωπό Πρέβεζας.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε προς τις αρμόδιες υπηρεσίες ο Ευάγγελος Δρίβας κλινικός ψυχολόγος και διαχειριστής στο Κέντρο που δέχεται τις καταγγελίες κακοποίησης ζώων Ελλάδος τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχουν ανευρεθεί πάνω από δέκα -10- σκύλοι νεκροί από δηλητηρίαση μόνο στον Λούρο Πρέβεζας.

Σε διπλανό χωριό, στον Νέο Ωρωπό, βρέθηκαν σε μία ημέρα, όπως με ενημέρωσαν, δεκαπέντε σκύλοι δηλητηριασμένοι.

Στον Λούρο οι σκύλοι έχουν βρεθεί νεκροί σε διαφορετικές γειτονιές γεγονός που αποδεικνύει ότι ο δράστης δεν είναι ένας αλλά πολλοί.

Σύμφωνα με την ίδια αναφορά δηλητηριασμένοι σκύλοι βρέθηκαν έξω από το Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο του χωριού, έξω από φροντιστήριο ξένων γλωσσών , έξω από το Δημαρχείο και γειτονικό σούπερ μάρκετ και γενικότερα σε πολυσύχναστους χώρους .

Ο κ.Δρίβας υπογραμμίζει ότι έχει ήδη υποβληθεί μήνυση από εθελόντρια φιλόζωη στον οικείο Αστυνομικό Σταθμό Λούρου, ενώ θα γίνει και προσπάθεια κτηνιατροδικαστικής εξέτασης.
epiruspost
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου